Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis a cerut expertilor explicatii despre diferentele uriase dintre testarile din judete: I-am rugat pe ministrul Tataru si Raed Arafat sa aprofundeze un pic mai bine tematica si sa vina cu masuri de echilibrare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a cerut expertilor explicatii despre diferentele uriase dintre testarile din judete: I-am rugat pe ministrul Tataru si Raed Arafat sa aprofundeze un pic mai bine tematica si sa vina cu masuri de echilibrare (VIDEO)

In Romania exista diferente mari de testare Covid-19 intre judete, iar acest lucru se vede in rapoartele zilnice facute publice de Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, Klaus Iohannis a declarat,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Klaus Iohannis: Domeniul sanatatii este un domeniu de autoritate nationala Nu am discutat despre modele de carantinare (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti seara, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a discutat cu liderii europeni despre o posibila carantinare pe timp de noapte a zonelor rosii. Am avut o.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE STOPAREA PANDEMIEI DE COVID-19: Depinde si de raspunsul oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie pentru limitarea raspandirii coronavirusului, afirma presedintele Klaus Iohannis, astazi, intr-un mesaj adresat de Ziua Mondiala a Oraselor, transmis printr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

KLAUS IOHANNIS: Nu vrem sa vaccinam pe nimeni cu forta

Intrebat in legatura cu cei care vor refuza sa se vaccineze, Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de azi ca nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )