Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Darren Cahill, anunt de ultima ora despre viitorul Simonei Halep! Ce se intampla la inceputul lui 2021

Simona Halep a incheiat sezonul 2020 inca de la inceputul lunii octombrie, dupa eliminarea de la Roland Garros. A fost un an in care jucatoarea din Romania a evoluat in doar sase turnee. Dintre care a reusit sa castige 3! Dar prestatia de la Paris a fost dezamagitoare, dupa o eliminare neasteptata in turul 4, .

Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in urma cu 7 ani, episod care l-a plasat pe multiplul campion mondial de Formula 1 la granita dintre viata si moarte. Dupa mai multi ani in coma, se pare ca ne.

Presedintele Iohannis, apel de ultima ora in criza COVID

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sambata, de Ziua oraselor, in care face un apel in criza COVID la respectarea masurilor recomandate de medici si saluta mobilizarea societatii civile.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Klaus Iohannis a cerut expertilor explicatii despre diferentele uriase dintre testarile din judete: I-am rugat pe ministrul Tataru si Raed Arafat sa aprofundeze un pic mai bine tematica si sa vina cu masuri de echilibrare (VIDEO)

In Romania exista diferente mari de testare Covid-19 intre judete, iar acest lucru se vede in rapoartele zilnice facute publice de Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, Klaus Iohannis a declarat,.

Klaus Iohannis: Romaniei ii va reveni o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. in scenariul cel mai favorabil, prima transa va ajunge in primul trimestrul din anul viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca in momentul in care un vaccin anti-coronavirus va fi disponibil, Romania, ca parte a.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )