Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara, pe data de 4 septembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara, pe data de 4 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Superior de Aparare a Tarii CSAT) marti, 4 septembrie, la ora 13:00, a anuntat, vineri, Administratia Prezidentiala. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie, in care se va discuta despre rectificarea bugetara. Secretariatul Consiliului Suprem de.

Oficial: Guvernul a solicitat presedintelui convocarea CSAT pentru rectificarea bugetara

Guvernul a trimis, marti seara, presedintelui Romaniei solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in vederea analizarii si avizarii propunerilor de rectificare a bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres. Liviu Dragnea anuntase marti seara, intr-o emisiune tv, ca Executivul a facut acest demers.

Rectificarea bugetara trebuia adoptata astazi

Rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie adoptata in sedinta de joi a Guvernului, a afirmat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca, din pacate, presedintele Klaus Iohannis nu a convocat CSAT pentru avizarea acestei rectificari.

Iohannis a convocat CSAT pe 4 septembrie, desi Dancila i ceruse sa-l convoace de urgenta

Klaus Iohannis a convocat Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie pentru discutarea propunerilor Guvernului de rectificare a bugetului institutiilor de securitate nationala, informeaza Cotroceniul.

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Este prima data de la criza din 2010 cand se iau bani din Trezorerie. Guvernul va fi in incapacitate de plata

Liderul Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, joi, rectificarea bugetara propusa de Guvern si a afirmat ca Executivul va lua bani din Trezorerie, ceea ce inseamna ca, in cazul unor situatii de criza, Guvernul va fi in incapacitate de plata. Ponta a mai anuntat ca Romania este tara din Uniunea Europeana care se imprumuta cel mai scump, depasind de curand Grecia care era lider in acest clasament.

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

Iohannis da peste cap planurile PSD. A convocat CSAT pe 4 septembrie, desi Dancila ii ceruse sa-l convoace de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca Guvernul a cerut convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, pentru a putea adopta rectificarea bugetara. Vineri, un comunicat al.

Guvernul l acuza pe Iohannis ca pericliteaza veniturile pentru pensionari, mame si copii, cu ncercarile de a bloca rectificarea bugetara

Guvernul il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca poate pune in pericol veniturile pensionarilor, mamelor si copiilor, prin refuzul de a convoca de urgenta CSAT pentru avizarea proiectului rectificarii bugetare. Cabinetul Dancila sustine insa ca va lua toate masurile pentru plata la timp a pensiilor, indemnizatiilor si alocatiilor.

Eugen Teodorovici, raspuns pentru Klaus Iohannis: il somez in mod public pe presedinte sa inceteze cu aceste aprecieri total nejustificate la adresa Guvernului

Pe rectificarea bugetara nu sunt argumente legale si nici de alta natura pentru care sa nu fie convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii cat mai repede, a declarat, vineri, ministrul Finantelor Publice,.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )