Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eugen Teodorovici, raspuns pentru Klaus Iohannis: il somez in mod public pe presedinte sa inceteze cu aceste aprecieri total nejustificate la adresa Guvernului

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, raspuns pentru Klaus Iohannis: il somez in mod public pe presedinte sa inceteze cu aceste aprecieri total nejustificate la adresa Guvernului

Pe rectificarea bugetara nu sunt argumente legale si nici de alta natura pentru care sa nu fie convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii cat mai repede, a declarat, vineri, ministrul Finantelor Publice,. continuă pe Antena3

Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis. Ce i se pregateste presedintelui

Livu Dragnea a declarat, marti, la 100 de minute, ca membrii PSD cer un protest la Palatul.

Klaus Iohannis, atac fara precedent la adresa Guvernului Dancila. Minciuni, incompetenta si cinism

Presedintele Klaus Iohannis le-a raspuns celor din Guvernul Dancila, dupa ce Executivul a afirmat ca presedintele blocheaza rectificarea bugetara si astfel nu poate fi modificat bugetul pentru plata salariilor.

Rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern: Conditiile puse de Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, ca rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern in cazul in care nu va fi convocata o sedinta a Consiliului Suprem de.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac: Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare incallificabil si inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul si PSD pentru violentele ce au avut loc la mitingul diasporei din 10 august. intrebat daca a primit un raport privind violentele din 10 august din Piata.

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara, pe data de 4 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Superior de Aparare a Tarii CSAT) marti, 4 septembrie, la ora 13:00, a anuntat, vineri, Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie, in care se va discuta despre rectificarea bugetara. Secretariatul Consiliului Suprem de.

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL, la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa participe, vineri, la sedinta Biroului Executiv al PNL care va avea loc la Sibiu, au declarat surse din partid pentru News. ro. Este pentru a doua oara in decurs de o luna cand seful statul ar lua parte la o actiune a liberalilor.

Panica in tabara lui Klaus Iohannis. Planul incendiar pus la cale pentru doborarea Guvernului Dancila

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, la 100 de minute, informatii-soc despre planul pus la cale in aceste zile pentru doborarea Guvernului Dancila. Presedintele Klaus Iohannis e hotarat sa ia fraiele,.

Klaus Iohannis marcheaza ziua de 23 august cu apel pentru apararea statului de drept: Am putut observa o serie de atacuri lansate cu scopul de a fragiliza democratia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, in care apreciaza, printre altele, ca astazi, tentatia iliberalismului este extrem de mare si nu ne putem.

Klaus Iohannis, un nou apel la statul de drept: Generatia actuala sa apere democratia. Sa combatem orice tendinta extremista

Presedintele Romaniei face un nou apel pentru apararea statului de drept. Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului in care face aluzie la PSD si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )