Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, criticat de internauti. Aceasta carte nu-mi pare altceva decat propaganda si ceva profit. Romania lucrului bine facut nu se vede

B1 B1,
Klaus Iohannis, criticat de internauti. Aceasta carte nu-mi pare altceva decat propaganda si ceva profit. Romania lucrului bine facut nu se vede

Presedintele Klaus Iohannis este tot mai criticat de internauti din cauza activitatii sale din ultimele luni, oamenii fiind deranjati de faptul seful statului se ocupa mai mult de lansari de carti decat de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, criticat de internauti: Aceasta carte nu-mi pare altceva decat propaganda si ceva profit. Romania lucrului bine facut nu se vede (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este tot mai criticat de internauti din cauza activitatii sale din ultimele luni, oamenii fiind deranjati de faptul seful statului se ocupa mai mult de lansari de carti decat de.

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie.

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

Un medic decorat de presedintele Klaus Iohannis, retinut pentru luare de mita in 2013. Ce spune Presedintia despre aceasta situatie

Medicul Florin Dumitru Catalin Rusu, sef Sectie Clinica Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Grigore Alexandrescu, care a fost decorat, luni, de presedintele Klaus Iohannis, a fost retinut in 2013.

Klaus Iohannis atrage atentia ca proiectul Codului Fiscal trebuie analizat cu atentie, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica

Proiectul Codului Fiscal aflat in dezbatere parlamentara trebuie analizat cu atentie si responsabilitate, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica si beneficiile acesteia, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis se opune modificarii Codului Penal. Mesajul transmis de Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa nu modifice Codul Penal in privinta conflictului de interese. Iohannis atrage atentia ca nu va promulga o astfel de modificare, o va trimite inapoi la reexaminare.

Curtea de Apel Alba Iulia reia procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI legat de un conflict de interese

Procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese de pre vremea cand era primar in Sibiu va fi reluat miercuri, 27 mai, la Curtea de Apel Alba Iulia. Cauza se refera la un contract semnat de Iohannis cu tipografiaForumului Democrat al Germanilor.

Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Cu ocazia unei sarbatori evreiesti organizat al Templul Coral din Capitala, premierul Victor Ponta a fost invitat de organizatori la pupitru, pentru a tine un discurs, inaintea presedintelui Klaus Iohannis,.

Calin Popescu Tariceanu si alti patru senatori ii cer lui Klaus Iohannis sa le inlature din functii pe Livia Stanciu si Laura Codruta Kovesi, dupa cazul femeii care a stat degeaba sase luni in arest

Un grup de parlamentari i-a adresat marti presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care cer demisia presedintei inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, si a sefei DNA, Laura Corduta Kovesi,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )