Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa alegerile locale care au avut loc duminica. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina luni de la ora 18. 00 o declaratie de presa la Palatul Victoria. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca cel mai probabil despre rezultatul alegerilor locale in tara.

VIDEO Klaus Iohannis: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate

Votul la alegerile locale a conturat o noua realitate politica, in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00

ACTUALIZARE - Iohannis: PSD a pierdut acolo unde se credeau invincibili --- *ACTUALIZARE - Iohannis a declarat ca scrutinul de ieri s-a derulat bine si a felicitat organizatorii si membrii birourilor electorale. --- Presedintele Klaus Iohannis sustine azi, de la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri locale 2020: Prezenta la vot de la ora 18.00 - 38,16%. in Capitala se mentine cea mai mica prezenta la vot din tara

Pana la ora 18. 00, la alegerile locale 2020 s-au prezentat 6. 136 de alegatori, o prezenta de 38,16%, potrivit centralizarii Biroului Electoral Central. La localele din 2016, la aceeasi ora era o prezenta de 39,17% 7. 744 de alegatori). in Bucuresti, prezenta la vot era, la ora 18. 00, de 29% 527. 542 de alegatori), cea mai mica din tara, fata de 24,62% 440. 037) la localele din 2016.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

IOHANNIS: Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

ACTUALIZARE - Iohannis: PSD a pierdut acolo unde se credeau invincibili --- *ACTUALIZARE - Iohannis a declarat ca scrutinul de ieri s-a derulat bine si a felicitat organizatorii si membrii birourilor electorale. --- Presedintele Klaus Iohannis sustine azi, de la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT in data de 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in data de 6 octombrie, incepand cu ora 13:00, pentru a analiza problematici care privesc apararea tarii si securitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )