Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a decorat trupa Cargo

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a decorat trupa Cargo

Membrii trupei Cargo au fost decorati de presedintele Klaus- Werner Iohannis, pentru activitatea lor, scrie pressalert. ro. in temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei,. continuă pe Antena3

Directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, se intalneste cu Klaus Iohannis, Dacian Ciolos si Mugur Isarescu

Directorul Departamentului European al Fondului Monetar International, Poul Thomsen, face vineri o vizita la Bucuresti, ca parte a vizitelor sale regulate in tarile din regiune, si urmeaza sa aiba intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, dar si cu alti oficiali romani pentru a discuta evolutiile economice, perspectivele si politicile ce urmeaza sa fie adoptate in Romania. Anuntul a fost facut de reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis a respins cererile de gratiere depuse de fostul ministru Monica Iacob Ridzi si de Gheorghe Mencinicopschi

Presedintele Klaus Iohannis a respins gratierea fostului ministru Monica Iacob Ridzi, dar si cea a nutritionistului Gheorghe Mencinicopschi. Ridzi are de executat o pedeapsa de 5 ani de inchisoare, in timp ce Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.

Klaus Iohannis a respins gratierea Monicai Iacob Ridzi si a lui Gheorghe Mencinicopschi

Presedintele Klaus Iohannis a respins cererile de gratiere formulate de Monica Iacob Ridzi si de Gheorghe Mencinicopschi, a confirmat joi Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )