Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

Ora 17.00. Klaus Iohannis anunta daca- i accepta pe ministrii propusi de PSD

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Cotroceni, la ora 17. Seful statului va anunta daca accepta remanierea propusa de premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca va lua masuri cu privire la greselile produse in organizarea si desfasurarea alegerilor din 26 mai dupa ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI si celorlalte institutii implicate.

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

VIORICA DANCILA: Nu sunt adepta ca presedintele sa ia singur deciziile

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este de acord ca presedintele partidului sa ia singur deciziile si a respins solutia alegerilor anticipate.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

Dancila a discutat cu Iohannis, la Cotroceni, despre Guvern

Premierul Viorica Dancila s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre Guvern, informeaza G4Media. intrevederea a durat circa 30 de minute. intalnirea vine la o zi.

Dancila spune ca nu a vorbit cu Iohannis despre noile propuneri la ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca inca nu a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis pentru a-l anunta despre noile propuneri la ministere, spunand ca le-a cerut celor propusi sa isi depuna toate documentele, iar discutia va avea loc ulterior. Ana Birchall, Roxana Manzatu, Natalia Intotero sunt propuse la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, iar Titus Corlatean este propunerea de vicepremier in locul lui Birchall.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )