Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dancila a discutat cu Iohannis, la Cotroceni, despre Guvern

B1 B1,
Dancila a discutat cu Iohannis, la Cotroceni, despre Guvern

Premierul Viorica Dancila s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre Guvern, informeaza G4Media. intrevederea a durat circa 30 de minute. intalnirea vine la o zi. continuă pe B1

Ce au discutat Iohannis si Dancila la Cotroceni. Premierul, prima reactie despre demiterea lui Carmen Dan. Surse: Liderii PSD s-au reunit aseara

Premierul Viorica Dancila a mers joi dimineata la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis pe tema remanierii Guvernului. Seful statului nu este de acord cu numirea lui Toitus Corlatean - care a umilit diaspora in 2014- in functia de vicepremier. Liderii PSD s-au reunit aseara intr-o sedinta restransa si au convenit sa propuna un interimar pentru postul de vicepremier, ocupat acum de Ana Birchall.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Dancila, la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a mers la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, informeaza News. ro.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

UPDATE Adrian Nastase a plecat dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde cel mai probabil a discutat cu premierul Viorica Dancila

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, a plecat, dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dancila. Asta dupa ce Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

DANCILA: intotdeauna discutiile au fost despre justitie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi, dupa mai multe sedinte ale liderilor social-democrati, ca Paul Stanescu va detine functia de presedinte executiv al partidului si ca BPN se va intruni in fiecare luni, iar Comitetul Executiv va avea sedinte lunar, in teritoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )