Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis a facut un gest inedit la Paris, deranjat de faptul ca francezii nu au respectat protocolul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a facut un gest inedit la Paris, deranjat de faptul ca francezii nu au respectat protocolul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut un gest interesant la sosirea in Paris, cand a fost intampinat la aeroport de o delegatie franceza. La urcarea in masina oficiala, Iohannis si-a aruncat haina pe plafonul automobilului, sesizand astfel o. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

FOTO. Ce a spus Klaus Iohannis despre intalnirea cu romanii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a scris, in urma cu cateva minute, pe contul sau de Facebook impresiile sale legate de romanii de la Paris care au stat ore intregi la coada pentru a putea vota la alegerile prezidentiale din noiembrie.

VIDEO Mic incident de protocol la aterizarea presedintelui Klaus Iohannis in Paris

Un mic incident de protocol a avut loc marti, chiar la aterizarea aeronavei prezidentiale la Paris. Klaus Iohannis a avut un rar moment de enervare in momentul in care a coborat din avion si s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara aeronavei: presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinii. Potrivit unor surse diplomatice, e vorba despre o gafa a protocolului francez. UPDATE: O sursa din delegatia oficiala a declarat pentru HotNews. ro ca presedintele Iohannis a reactionat in acest fel dupa ce ofiterul francez care se afla langa el nu a schitat nici un gest pentru a-i lua haina.

Luca Niculescu despre miza vizitei lui Klaus Iohannis la Paris: Starneste mari asteptari, dupa multa vreme in care relatiile dintre cele doua tari au oscilat intre rece si moderat

Vizita de marti a lui Klaus Iohannis la Paris este esentiala pentru a masura temperatura relatiilor romano-franceze. Dupa ani de raporturi cu suisuri si coborasuri, oficialii romani si francezi estimeaza ca a venit momentul unui nou inceput, al unei relansari. Luca Niculescu, redactor-sef RFI, explica intr-o analiza mizele primei vizite bilaterale a lui Klaus Iohannis.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

Mic incident de protocol la aterizarea presedintelui Klaus Iohannis in Paris

Un mic incident de protocol a avut loc marti, chiar la aterizarea aeronavei prezidentiale la Paris. Klaus Iohannis a avut un rar moment de enervare in momentul in care a coborat din avion si s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara aeronavei: presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinei.

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Paris, cu omologul sau francez, Francois Hollande. Cei doi lideri au discutat despre relatia bilaterala dintre Romania si Franta, dar si despre comunitatea.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )