Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Ce a spus Klaus Iohannis despre intalnirea cu romanii de la Paris

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce a spus Klaus Iohannis despre intalnirea cu romanii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a scris, in urma cu cateva minute, pe contul sau de Facebook impresiile sale legate de romanii de la Paris care au stat ore intregi la coada pentru a putea vota la alegerile prezidentiale din noiembrie. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Paris, cu omologul sau francez, Francois Hollande. Cei doi lideri au discutat despre relatia bilaterala dintre Romania si Franta, dar si despre comunitatea.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande, in care precizeaza ca a cerut sprijin pentru aderarea.

Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o declaratie facuta de pe aeroportul Henri Coanda, despre subiectele vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza marti si miercuri in Franta, la invitatia.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis a facut un gest inedit la Paris, deranjat de faptul ca francezii nu au respectat protocolul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut un gest interesant la sosirea in Paris, cand a fost intampinat la aeroport de o delegatie franceza. La urcarea in masina oficiala, Iohannis si-a aruncat haina pe plafonul automobilului, sesizand astfel o.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Luca Niculescu despre miza vizitei lui Klaus Iohannis la Paris: Starneste mari asteptari, dupa multa vreme in care relatiile dintre cele doua tari au oscilat intre rece si moderat

Vizita de marti a lui Klaus Iohannis la Paris este esentiala pentru a masura temperatura relatiilor romano-franceze. Dupa ani de raporturi cu suisuri si coborasuri, oficialii romani si francezi estimeaza ca a venit momentul unui nou inceput, al unei relansari. Luca Niculescu, redactor-sef RFI, explica intr-o analiza mizele primei vizite bilaterale a lui Klaus Iohannis.

VIDEO Mic incident de protocol la aterizarea presedintelui Klaus Iohannis in Paris

Un mic incident de protocol a avut loc marti, chiar la aterizarea aeronavei prezidentiale la Paris. Klaus Iohannis a avut un rar moment de enervare in momentul in care a coborat din avion si s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara aeronavei: presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinii. Potrivit unor surse diplomatice, e vorba despre o gafa a protocolului francez. UPDATE: O sursa din delegatia oficiala a declarat pentru HotNews. ro ca presedintele Iohannis a reactionat in acest fel dupa ce ofiterul francez care se afla langa el nu a schitat nici un gest pentru a-i lua haina.

UPDATE Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Franta: Vom discuta despre relatiile romano-franceze, dar si despre combaterea terorismului si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a plecat marti dimineata intr-o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande. El a declarat, la Aerportul Otopeni, ca va discuta cu liderii de la Paris despre relatiile romano-franceze, dar si teme de actualitate precum combatarea terorismului sau situatia din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )