Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere. continuă pe Antena3

Bancul zilei: Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat

Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat. Un om din multime i se adreseaza.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande, in care precizeaza ca a cerut sprijin pentru aderarea.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Bancul zilei: Klaus Iohannis in campanie petru al doilea mandat

Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat. Un om din multime i se adreseaza.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

VIDEO Mic incident de protocol la aterizarea presedintelui Klaus Iohannis in Paris

Un mic incident de protocol a avut loc marti, chiar la aterizarea aeronavei prezidentiale la Paris. Klaus Iohannis a avut un rar moment de enervare in momentul in care a coborat din avion si s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara aeronavei: presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinii. Potrivit unor surse diplomatice, e vorba despre o gafa a protocolului francez. UPDATE: O sursa din delegatia oficiala a declarat pentru HotNews. ro ca presedintele Iohannis a reactionat in acest fel dupa ce ofiterul francez care se afla langa el nu a schitat nici un gest pentru a-i lua haina.

Iohannis fata in fata cu presedintele francez pe tema Schengen. Ce a obtinut

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit, marti, la Paris cu Presedintele Frantei, Francois Hollande. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna. Pot.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Paris, cu omologul sau francez, Francois Hollande. Cei doi lideri au discutat despre relatia bilaterala dintre Romania si Franta, dar si despre comunitatea.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )