Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul moldovean, Nicolae Timofti. Agenda intrevederii

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul moldovean, Nicolae Timofti. Agenda intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu omologul sau din Republica Moldova, Nicolae Timofti, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, marti, la Suceava

Pesedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean. Seful statului se va deplasa la Suceava in data de 7 iulie pentru a fi prezent la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Cauza.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti, intalnire pe ruta ocolitoare la Suceava: Drumul European 85 e plin de gropi

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se intalnesc marti la Suceava, dar drumul European 85, pe care ar fi trebuit sa vina e plin de gropi. in aceasta situatie,.

Nicolae Timofti se va intalni cu Klaus Iohannis la Suceava

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pentru a discuta probleme care tin de securitatea regionala. Cei doi sefi de stat vor purta discutii pe aceasta tema pe 7 iulie,.

Angajatii USV, trimisi la plimbare pe durata vizitei presedintilor Klaus Iohannis si Nicolae Timofti

Mai multi angajati ai Universitatii Stefan cel Mare Suceava au fost anuntati, luni dimineata, ca in timpul vizitei presedintilor Klaus Iohannis si Nicolae Timofti trebuie sa mearga la licee si sa lipeasca afise cu oferta educationala a institutiei. Angajatii spun ca este vorba de un exces de zel al conducerii USV.

Adevarul Live: cum se vede de la Berlin politica externa a presedintelui Klaus Iohannis

De la ora 12. 00, Sven Joachim-Irmer, directorul pentru Romania si Republica Moldova al fundatiei Konrad Adenauer, vine in studioul Adevarul Live pentru a face o radiografie a primelor sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis.

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, .

Presedintele Klaus Iohannis a semnat patru decrete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni patru decrete, potrivit Administratiei Prezindentiale. Astfel, seful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 263/2010 privind.

Mesajul postat de Klaus Iohannis pe Facebook. Sper ca intelepciunea politica si economica va prima

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook in care a declarat ca spera ca se vor gasi solutii pentru viitorul european al Greciei. Presedintele a mai precizat ca este important pentru toate.

Klaus Iohannis: Desi Grecia a votat NU la referendum, sper ca se vor gasi solutii care sa insemne DA pentru viitorul european al tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care isi arata increderea in statele Uniunii Europene pentru gasirea unor solutii care sa scoata Grecia din criza, in contextul in care elenii au votat.

Klaus Iohannis:Desi Grecia a votat NU la referendumul de ieri, sper ca se vor gasi solutii care sa insemne DA pentru viitorul european al Greciei

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook dupa ce elenii au votat majoritar Nu la referendumul de ieri ca spera ca ca se vor gasi solutii pentru viitorul european al Greciei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )