Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, decorat de presedintele Klaus Iohannis

B1 B1,
Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, . continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a semnat patru decrete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni patru decrete, potrivit Administratiei Prezindentiale. Astfel, seful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 263/2010 privind.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, marti, la Suceava

Pesedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean. Seful statului se va deplasa la Suceava in data de 7 iulie pentru a fi prezent la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Cauza.

Basescu: Singurul drum european al Republicii Moldova este unirea si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica despre unirea Romaniei cu Republica Moldova si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, adaugand ca este singura optiune viabila pe care o are Republica Moldova, in actuala situatie economica si politica.

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati sa voteze UNIREA cu Romania: Toti cei care o considera unica salvare, ies in strada pentru un viitor mai bun

Cetatenii R. Moldova sunt asteptati, duminica, sa voteze unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, urmata de un mars pe jos spre Prut, potrivit unui comunicat al.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )