Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis la lansarea in dezbatere publica a Romaniei competitive, strategia de dezvoltare economica pe termen mediu si lung elaborata de Guvern: Clientela de orice fel trebuie decuplata de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea biro

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis la lansarea in dezbatere publica a Romaniei competitive, strategia de dezvoltare economica pe termen mediu si lung elaborata de Guvern: Clientela de orice fel trebuie decuplata de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea biro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea conferintei Romania competitiva, in cadrul careia este prezentata strategia de dezvoltare economica pe termen mediu si lung pe care Guvernul Ciolos o lanseaza marti in dezbatere publica, ca este mai oportun ca niciodata, la un deceniu de la aderare, sa lucram la un plan de tara. Seful statului a afirmat ca un nou model de dezvoltare economica trebuie sa inceapa cu regandirea relatiei dintre stat si cetatean, iar clientela de orice fel trebuie decuplata de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei. continuă pe Hotnews

Consultari pentru elaborarea strategiei de dezvoltare economica intre Klaus Iohannis, Guvern, partide si mediul de afaceri

Presedintele Klaus Iohannis, membrii Guvernului, liderii partidelor politice, reprezentantii mediului de afaceri, ai sindicatelor se intalnesc marti pentru a discuta strategia de dezvoltare economica pe care actualul Guvern vrea sa o promoveze spre consultare, anunta Agerpres. Vorbim despre foarte multe lucruri, dar cand vorbim despre comunitati locale, primul lucru care va intereseaza este dezvoltarea economica, locurile de munca si, implicit, veniturile care se pot obtine din aceasta dezvoltare economica, a declarat vicepremierul Costin Borc, luni, la Forumul Administratiei Publice Locale, unde de altfel a si anuntat aceasta dezbatere.

Klaus Iohannis, despre proiectul de tara: Este nevoie de guvernare responsabila si decuplarea clientelei de la banul public

Proiectul de tara trebuie sa aiba in vedere o guvernare responsabila, realista, care sa duca la eliminarea coruptiei si birocratiei, considera presedintele Klaus Iohannis, care participa, marti, la lansarea strategiei Guvernului Romania competitiva.

Dezbatere publica pentru problemele din penitenciare. Raluca Pruna nu exclude amnistia sau gratierea

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia.

Ministrul Raluca Pruna anunta o dezbatere publica privind conditiile de detentie din penitenciare

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia sau gratierea.

Klaus Iohannis anunta un nou proiect de tara. Vom stabili care este locul Romaniei, rolul si nivelul de ambitie in UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alaturi depremierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare, la a doua runda de.

Klaus Iohannis, despre Elie Wiesel: Tara in care s-a nascut ii onoreaza, cu deplin respect, memoria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Elie Wiesel, subliniind ca acesta va ramane in constiinta umanitatii ca.

Klaus Iohannis, acuzat ca s-a retras in turnul de fildes de la Cotroceni. Mesaj dur din partea USB

Clotilde Armand a comentat, marti, apelul presedintelui Klaus Iohannis pentru decuplarea clientelei de orice fel de la banul public, afirmand ca romanii sperau ca Iohannis sa fie un sustinator neobosit al sperantelor acestora, insa el a ales sa se retraga in turnul de fildes de la Cotroceni.

Anuntul facut de Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare. Potrivit presedintelui, este mai oportun ca niciodata, la un deceniu de la aderare, sa lucram la.

Ambasadorul SUA, in pericol de expulzare. Scrisoarea lui Adrian Nastase pentru Klaus Iohannis

Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis, unde semnaleaza ca daca s-ar respecta toate intelegerile internationale, ambasadorul SUA la.

Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

Este nevoie de un proiect de tara post-aderare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate pe tema Brexit, informeaza B1 TV. La discutii au participat premierul Da.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )