Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare. Potrivit presedintelui, este mai oportun ca niciodata, la un deceniu de la aderare, sa lucram la. continuă pe Antena3

Anuntul facut de Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare. Potrivit presedintelui, este mai oportun ca niciodata, la un deceniu de la aderare, sa lucram la.

Afirmatia dramatica si responsabila a presedintelui Iohannis: Romania are nevoie de un proiect de tara post-aderare

La Bruxelles, dupa incheierea Consiliului European, spunea presedintele Iohannis: Este nevoie de un nou proiect de tara post-aderare. Nu s-a realizat in preajma anului 2007, nu s-a realizat nici mai tarziu. Sigur, acum ne pregatim sa serbam 10 ani de la aderare si iata ca, abia acum, incepem sa ne punem problema, si bine ca ne-o punem si acum, de elaborare a unei strategii post-aderare.

Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

Este nevoie de un proiect de tara post-aderare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate pe tema Brexit, informeaza B1 TV. La discutii au participat premierul Da.

Klaus Iohannis, despre proiectul de tara: Este nevoie de guvernare responsabila si decuplarea clientelei de la banul public

Proiectul de tara trebuie sa aiba in vedere o guvernare responsabila, realista, care sa duca la eliminarea coruptiei si birocratiei, considera presedintele Klaus Iohannis, care participa, marti, la lansarea strategiei Guvernului Romania competitiva.

Klaus Iohannis la lansarea in dezbatere publica a Romaniei competitive, strategia de dezvoltare economica pe termen mediu si lung elaborata de Guvern: Clientela de orice fel trebuie decuplata de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea biro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea conferintei Romania competitiva, in cadrul careia este prezentata strategia de dezvoltare economica pe termen mediu si lung pe care Guvernul Ciolos o lanseaza marti in dezbatere publica, ca este mai oportun ca niciodata, la un deceniu de la aderare, sa lucram la un plan de tara. Seful statului a afirmat ca un nou model de dezvoltare economica trebuie sa inceapa cu regandirea relatiei dintre stat si cetatean, iar clientela de orice fel trebuie decuplata de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei.

Klaus Iohannis anunta un nou proiect de tara. Vom stabili care este locul Romaniei, rolul si nivelul de ambitie in UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alaturi depremierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare, la a doua runda de.

Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea si o componenta economica

Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare generala referitoare la ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori si va include si o componenta economica, a declarat premierul Dacian Ciolos, luni, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Ovidiu Palea: RomaniaProfesionista are nevoie de doua generatii de doctori adevarati pentru a repune sistemul medical pe picioare

Sistemul medical din Romania are mai multe neajunsuri, de la regulile de igiena care nu sunt respectate, pana la lipsa de incredere a pacientilor in mediul sanitar, iar rezolvarea acestora se regaseste, in primul rand, in reformarea sistemului de.

CNADNR are nevoie de reorganizare si reprofesionalizarea personalului

Pentru realizarea proiectelor propuse, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) are nevoie atat de o reorganizare, cat si de o reprofesionalizare a personalului, astfel incat activitatea acesteia sa se bazeze pe principii moderne, de eficienta, operativitate si o asumare decizionala, considera domnul Catalin Homor, directorul general al companiei.

Klaus Iohannis, acuzat ca s-a retras in turnul de fildes de la Cotroceni. Mesaj dur din partea USB

Clotilde Armand a comentat, marti, apelul presedintelui Klaus Iohannis pentru decuplarea clientelei de orice fel de la banul public, afirmand ca romanii sperau ca Iohannis sa fie un sustinator neobosit al sperantelor acestora, insa el a ales sa se retraga in turnul de fildes de la Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )