Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii. Astazi, Statele Unite ale Americii aniverseaza Ziua Independentei. Declaratia de Independenta, adoptata. continuă pe Antena3

Iohannis, mesaj de Ziua Justitiei: Faptul ca au fost alesi primari cu probleme penale nu inseamna diminuarea sprijinului pentru lupta anticoruptie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, afirma, in mesajul transmis cu ocazia Zilei Justitiei, ca alegerea unor oameni cu probleme in justitie la locale nu inseamna diminuarea sprijinului popular pentru lupta anticoruptie, acestea fiind cazuri izolate, iar institutiile trebuie sa depuna eforturi in continuarea pentru combaterea coruptiei.

Ziua nationala a SUA, celebrata la Bucuresti. Klaus Iohannis: SUA reprezinta, pentru Romania, un garant al securitatii sale

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen participa, vineri seara, la un eveniment dedicat zilei nationale a Statelor Unite, sarbatorita, anual, in data de 4 iulie.

Ambasada SUA i-a cerut sa demonstreze ca are loc de veci in Romania, pentru viza: Filozoful Mihai Sora, ajuns la venerabila varsta de 100 de ani, mesaj de Ziua Americii

De ziua Statelor Unite ale Americii, filosoful Mihai Sora, activ pe Facebook si la 100 de ani, a povestit pe reteaua de socializare experienta pe care a avut-o in urma cu trei ani, cand si-a dorit sa.

Ziua Nationala a SUA, sarbatorita in avans la Ambasada SUA de la Bucuresti. Klemm: Impreuna putem avea o contributie decisiva la asigurarea unei Europe intregi, libere si in pace/ Iohannis: SUA reprezinta pentru Romania un garant al securitatii statului,

Ziua Nationala a SUA a fost sarbatorita vineri seara la Ambasada SUA de la Bucuresti. La eveniment au luat parte presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos dar si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, gazda evenimentului fiind ambasadorul SUA Hans Klemm. Cu aceasta ocazie, ambasadorul SUA a felicitat parteneriatul romano-american si a declarat ca tarile noastre pot avea, impreuna, o contributie decisiva la asigurarea unei Europe intregi, libere si in pace. La randul, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Statele Unite reprezinta un garant al securitatii statului roman.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Justitiei: Integritatea si cinstea sunt asteptate in continuare de la politicieni

Integritatea si cinstea sunt asteptate in continuare de la politicieni, de la alesii locali si de la toti cei care fac parte din administratie, afirma presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis duminica, prin intermediul consilierul prezidential Simina Tanasescu, la evenimentul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii cu prilejul Zilei Justitiei, relateaza Agerpres.

VIDEO: Arabia Saudita: Atentat sinucigas langa consulatul Statelor Unite din Jeddah, de Ziua Americii

Un presupus atacator sinucigas a fost ucis, luni dimineata, dupa ce a detonat un dispozitiv in apropierea consulatului Statelor Unite din orasul Jeddah, situat pe coasta de vest a Arabiei Saudite.

Klaus Iohannis, despre Elie Wiesel: Tara in care s-a nascut ii onoreaza, cu deplin respect, memoria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Elie Wiesel, subliniind ca acesta va ramane in constiinta umanitatii ca.

Klaus Iohannis: Elie Wiesel va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel. Seful statului arata ca Elie Wiesel a fost una dintre personalitatile cele mai influente, folosindu-si aceasta forta pemtru a propovadui pacea si ca va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati.

VIDEO: Arabia Saudita: Atentat sinucigas langa consulatul Statelor Unite din Jeddah

Un presupus atacator sinucigas a fost ucis, luni dimineata, dupa ce a detonat un dispozitiv in apropierea consulatului Statelor Unite din orasul Jeddah, situat pe coasta de vest a Arabiei Saudite.

Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

Pe internet a aparut un GIF, cu mai multe poze, in care apare presedintele Klaus Iohannis, in diferite situatii. Doar background-ul fotografiei si descrierea acesteia sunt schimbate, iar poza cu Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )