Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis pentru AP: Lupta impotriva coruptiei scoate la iveala fata urata a politicii

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis pentru AP: Lupta impotriva coruptiei scoate la iveala fata urata a politicii

Coruptia nu poate sa fie oprita, dar trebuie sa fie controlata, intr-o tara in care abuzul de putere este o mostenire a perioadei comuniste, este mesajul presedintelui Romaniei, dupa opt zile de proteste ample care au deraiat un plan al Guvernului de a slabi legislatia impotriva coruptiei prin ordonanta de urgenta, scrie The Associated Press. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, interviu pentru AFP: Lupta impotriva coruptiei este in continuare amenintata

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi, intr-un interviu acordat agentiei France Presse, ca, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala, lu.

Teodor Melescanu: Lupta impotriva coruptiei este o prioritate a Guvernului. Respectam toate institutiile din domeniul justitiei, atata vreme cat si ele respecta separatia puterilor intr-o societate democratica

Noua lege privind modificarea Codurilor Penale va fi elaborata de experti romani, alaturi de specialisti europeni, a declarat seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, in timpul unei discutii cu jurnalistii straini.

Sefa Dna, pentru Farnce Press: Lupta impotriva coruptie este in continuare amenintata

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, pentru France Press, ca lupta impotriva coruptiei este departe de a fi castigata in Romania, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala.

Lupta impotriva coruptie este in continuare amenintata, declara sefa DNA agentiei France Presse

Lupta impotriva coruptiei este departe de a fi castigata in Romania, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala, a declarat joi procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, agentiei France Presse.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

VIDEO LIVE. Zeci de persoane continua sa protesteze la Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis

La Cotroceni continua, pentru a cincea zi consecutiv, protestele impotriva presedintelui Klaus Iohannis, manifestantii cerand demisia sefului statului. De asemenea, demonstrantii scandeaza lozinci de sustinere a Guvernului Grindeanu.

Aviz favorabil in unanimitate al comisiilor juridice pentru solicitarea lui Klaus Iohannis pentru referendum pe Justitie

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatul au dat marti, cu unanimitate de voturi, un aviz favorabil solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe Justitie.

Presedintele Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru AP

Coruptia nu poate sa fie oprita, dar trebuie sa fie controlata, intr-o tara in care abuzul de putere este o mostenire a perioadei comuniste, este mesajul presedintelui Romaniei, dupa opt zile de proteste ample care au deraiat un plan al Guvernului de a slabi legislatia impotriva coruptiei prin ordonanta de urgenta, scrie The Associated Press. , potrivit News. ro.

Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru Associated Press: Sa ai peste 200.000 de oameni in Piata Victoriei este un lucru extraordinar

Presedintele Klaus Iohannis i-a laudat pe protestatari, intr-un interviu pentru The Associated Press, si a precizat ca fenomenul coruptiei nu poate fi oprit, dar trebuie controlat, informeaza.

FOTO VIDEO Protest la Cotroceni, ziua a treia. 2.000 de oameni cer demisia presedintelui Klaus Iohannis

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu continua, marti, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni. Protestatarii il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si ii cer demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )