Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru Associated Press: Sa ai peste 200.000 de oameni in Piata Victoriei este un lucru extraordinar

B1 B1,
Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru Associated Press: Sa ai peste 200.000 de oameni in Piata Victoriei este un lucru extraordinar

Presedintele Klaus Iohannis i-a laudat pe protestatari, intr-un interviu pentru The Associated Press, si a precizat ca fenomenul coruptiei nu poate fi oprit, dar trebuie controlat, informeaza. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru AP

Coruptia nu poate sa fie oprita, dar trebuie sa fie controlata, intr-o tara in care abuzul de putere este o mostenire a perioadei comuniste, este mesajul presedintelui Romaniei, dupa opt zile de proteste ample care au deraiat un plan al Guvernului de a slabi legislatia impotriva coruptiei prin ordonanta de urgenta, scrie The Associated Press. , potrivit News. ro.

Klaus Iohannis, dupa discutia cu protestatarii de la Cotroceni: inteleg sa imi exercit mandatul ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri seara, intr-o postare pe Facebook, ca a fost sa stea de vorba cu protestatarii din fata Palatului Cotroceni pentru ca doreste sa isi exercite.

Klaus Iohannis, mesaj de ULTIMA ORA pentru SIE

Presedintele Romaniei a transmis miercuri, un mesaj cu prilejul aniversarii a 27 de ani de la infiintarea Serviciului de Informatii Externe. in mesajul sau, Klaus Iohannis reasigura SIE de.

Aviz favorabil in unanimitate al comisiilor juridice pentru solicitarea lui Klaus Iohannis pentru referendum pe Justitie

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatul au dat marti, cu unanimitate de voturi, un aviz favorabil solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe Justitie.

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa in plenul Parlamentului. Se anunta o sedinta cu scandal. Care e motivul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, in plenul comun al Camerei Deputatilor si al Senatului, incepand cu ora 12. Interventia presedintelui se va referi la modificarea Codurilor Penale, la miscarile de Strada care au avut loc de la adoptarea ordonantei 13, dar si la Referendumul declansat de Iohannis. PSD a adus zeci de persoane din organizatia de tineret a partidului pentru a asista la eveniment.

Klaus Iohannis: inteleg sa-mi exercit mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor

Klaus Iohannis a afirmat ca el a mers sa vorbeasca cu oamenii ce protesteaza la Palatul Cotroceni, pentru ca vrea sa asculte vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a presedintelui, dupa ce el a incercat sa vorbeasca cu protestatarii.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile de neconstitutionale facute de Klaus Iohannis si CSM pe tema ordonantei 13 de modificare a Codului Penal (VIDEO)

Curtea Constitutionala se reuneste miercuri, de la ora 11. 00, pentru a dezbate sesizarile facute deCSM si de Klaus Iohannis pe tema OUG care modifica legile penale, in care a fost invocat un conflict.

Protest la Cotroceni, ziua a treia. Aproximativ 200 de persoane cer demisia presedintelui Klaus Iohannis

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu continua, marti, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni. Protestatarii il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si ii cer demisia.

FOTO VIDEO Protest la Cotroceni, ziua a treia. 2.000 de oameni cer demisia presedintelui Klaus Iohannis

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu continua, marti, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni. Protestatarii il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si ii cer demisia.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )