Libnet.ro
UNICEF

22:00

Laura Codruta Kovesi, interviu pentru AFP: Lupta impotriva coruptiei este in continuare amenintata

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, interviu pentru AFP: Lupta impotriva coruptiei este in continuare amenintata

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi, intr-un interviu acordat agentiei France Presse, ca, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala, lu. continuă pe B1

Ma tem ca Ordonanta 13 ar putea intra totusi in vigoare. Laura Codruta Kovesi, interviu in presa italiana despre lupta anticoruptie din Romania

Laura Codruta Kovesi a oferit un interviu jurnalistilor de la La Repubblica in care spune ca se teme ca Ordonanta de Urgenta fata de modificarea codurilor penale ar putea intra in vigoare. Sefa.

Laura Codruta Kovesi se teme ca DNA ar putea fi desfiintata (interviu BBC)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, declara, intr-un interviu pentru BBC, ca se teme ca directia pe care o conduce ar putea fi desfiintata de actuala putere.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este subiectul unui amplu material al jurnalistilor BBC: Kovesi, starul controversat al luptei anticoruptie, a generat clivaje in Romania

Jurnalistii publicatiei BBC i-au dedicat procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, un material intitulat Laura Codruta Kovesi, controversatul star roman al luptei anticoruptie.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: Povestea cum ca politia politica poate lua pe oricine e falsa. Este un mit lansat de persoanele pe care le anchetam cu scopul de a hartui sistemul judiciar

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, iese public cu declaratii, pentru prima data de la inceperea celor mai mari proteste din istoria recenta a Romaniei, marti seara, de la ora 21.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi: Este ridicol si total neadevarat sa sustinem ca tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti seara, la Radio Romania Actualitati, ca este ridicol sa sustinem ca tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare.

Cum se manipuleaza opinia publica dupa principiul stalinist dai in mine/dai in fabrici si uzine. Gelu Diaconu o ataca pe Laura Codruta Kovesi (VIDEO)

UPDATE:intr-o inteventie telefonica pentru B1TV, fostul sef al ANAF Gelu Diaconu a oferit clarificari suplimentare privind afirmatiile sale ca ar fi un dosar fabricat si a facut mai multe precizari.

Sefa Dna, pentru Farnce Press: Lupta impotriva coruptie este in continuare amenintata

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, pentru France Press, ca lupta impotriva coruptiei este departe de a fi castigata in Romania, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala.

Lupta impotriva coruptie este in continuare amenintata, declara sefa DNA agentiei France Presse

Lupta impotriva coruptiei este departe de a fi castigata in Romania, in ciuda abrogarii ordonantei de urgenta a guvernului prin care se modifica legislatia penala, a declarat joi procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, agentiei France Presse.

Ghita: Vantu m-a presat pana la interventia cu forta si pana la amenintari

Sebastian Ghita a publicat mai multe mail-uri intre el si sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, in care acesta a scris ca Sorin Ovidiu Vantu l-a amenintat, transmite Romania TV.

Laura Codruta Kovesi, despre OUG 13: Am crezut ca au gresit televiziunile cand au dat Breaking News in legatura cu ordonanta. Am crezut ca jurnalistul nu a inteles corect

Sefa DNA a marturisit ca a fost surprinsa, in urma cu o saptamana, de decizia Guvernului de a adopta Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codurilor Penale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )