Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marius Pieleanu: Astept reactia domnului Klaus Iohannis in cazul Antena 3

Antena3 Antena3,
Marius Pieleanu: Astept reactia domnului Klaus Iohannis in cazul Antena 3

Sociologul Marius Pieleanu a spus, marti, ca asteapta opinia presedintelui Klaus Iohannis in cazul Antena 3, avand in vedere ca seful statului nu a avut nicio reactie. Asteptam o reactie de la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a lansat Dezbaterea nationala privind educatia si cercetarea: Momentele electorale vin si trec; sa facem ca 2016 sa nu fie inca un an de experimente pentru educatie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente. Stiu ca in anul 2016 cea mai mare atentie va fi indreptata catre alegeri. Este firesc, asa se intampla in dinamica democratiei. Dar momentele electorale vin si trec, oricat de intense ori chiar spectaculoase ar fi. In raport cu tema educatiei, pe care toata lumea o considera cruciala, sa facem asadar ca 2016 sa nu fie inca un an irosit sau inca un an de experimente si schimbari punctuale, a afirmat Iohannis, la lansarea Dezbaterii nationale privind educatia si cercetarea, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Momentele electorale vin si trec. 2016 sa nu fie un an irosit pentru Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, la Palatul Cotroceni, Dezbaterea Nationala privind Educatia si Cercetarea pentru perioada 2016-2017. De la Romania Educata, cum este numita aceasta dezbatere, Iohannis a declarat ca asteapta sa gaseasca raspuns la mai multe probleme din sistem.

Klaus Iohannis: Trebuie sa consolidam NATO si sa ne concentram asupra apararii colective, investind masiv in sectorul politic si in cel strategic

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs sambata, in cadrul conferintei pe teme de securitate de la Munchen, in care a atras atentia ca trebuie gasite solutii pentru a mentine soliditatea si unitatea Uniunii Europene, proiectul european insusi fiind sub semnul intrebarii. Seful statului a aratat ca situatia reclama mai mult decat reactie si adaptare la circumstante si la evolutii continue ale mediului international, si ca este necesara redefinirea viitorului, plecand de la aceste noi realitati. Astfel, Klaus Iohannis a propus, printre altele, consolidarea NATO, ca institutie garant a securitatiii euroatlantice, si concentrarea asupra apararii colective,prin investitii masive in sectorul politic si in cel strategic.

Klaus Iohannis: Romania sustine existenta unei flote NATO la Marea Neagra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, sambata, o alocutiune in cadrul Conferintei de Securitate de la Munchen care a avut ca subiect viitorul NATO. Klaus Iohannis a subliniat, cu aceasta ocazie,.

Presedintele Klaus Iohannis solicita sa se adreseze Parlamentului lunea viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, o scrisoare sefului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care solicita sa adreseze un mesaj Parlamentului, lunea viitoare, la ora 16.

Klaus Iohannis: in 2016 putem sa punem in mod real educatia si cercetarea pe agenda publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente, transmite Agerpres.

Tariceanu: PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica, ca PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis, care, la un moment dat, s-ar putea sa-i spuna lui Dacian Ciolos sa preia partidul.

Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa primeasca luni, la Palatul Cotoceni, vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk. Intalnirea celor doi oficiali este programata la ora 18:15, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Petro Porosenko. Liderul ucrainean va face o vizita in Romania anul acesta

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu omologul sau ucrainean Petro Poroshenko sambata, in marja Conferintei Internationale de Securitate de la Munchen, ocazie cu care cei doi sefi de stat au discutat despre necesitatea implementarii acordurilor de la Minsk si depsre vizita pe care liderul ucrainean o va efectua in Romania anul acesta.

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Ucrainei, la Conferinta de securitate de la Munchen

Presedintele Klaus Iohannis are programata pentru sambata o intalnire cu presedintele Ucraunei, Petro Porosenko, in marja Conferintei pentru securitate de la Munchen, a anuntat vineri Administratia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1994 seconds )