Libnet.ro
UNICEF

06:31

Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE, daca partea sarba isi doreste acest lucru

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE, daca partea sarba isi doreste acest lucru

Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, daca partea sarba isi doreste acest lucru, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii. continuă pe B1

Iohannis:Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE

ACTUALIZARE 15:00 Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, daca partea sarba isi doreste acest lucru, a declarat, la Belgrad, presedintele Klaus Iohannis, la finalul intrevederii cu omologul sau sarb, Tomislav Nikolic.

Presedintele sarb Tomislav Nikolic, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Romania si Serbia nu au nimic intre ele care sa fie iertat si uitat

Presedintele sarb Tomislav Nikolic a declarat joi, la Belgrad, dupa intalnirea cu presedintele roman Klaus Iohannis, ca Serbia si Romania sunt pregatite sa lupte, ca prieteni si aliati, pentru ca Balcanii.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

Iohannis: Romania sustine inceperea negocierilor de aderare a Serbiei la UE pana la sfarsitul anului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inainte de a plecarea in Serbia, ca Romania sustine inceperea efectiva a negocierilor de aderare a acestui stat la Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului, prec.

Klaus Iohannis, intr-o vizita oficiala in Serbia. De ce sustine Romania aderarea Serbiei la UE

Presedintele Klaus Iohannis face, joi, o vizita oficiala in Serbia, unde se va intalni cu omologul sau, Tomislav Nikolic, dar si cu reprezentantii minoritatii romanesti din Serbia, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre vizita din Serbia: Am reafirmat importanta pe care Romania o acorda relatiilor cu statele din Balcanii de Vest si stabilitatii regionale

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe pagina de Facebook, despre vizita oficiala din Republica Serbia. Astfel, seful statului a precizat ca a discutat cu presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, despre o.

Klaus Iohannis a plecat la Belgrad: Romania sprijina Serbia pentru aderarea la UE. Dorim o colaborare mai stransa pe tema minoritatilor nationale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita oficiala in Serbia, la invitatia presedintelui Tomislav Nikolic. Seful statului va discuta cu liderii politici de la Belgrad despre aderarea Serbiei la UE si despre problemele romanilor din statul vecin.

Klaus Iohannis: E important sa tragem niste invataminte din criza din Grecia. Pentru o uniune functionala este vitala solidaritatea. Romania doreste sa devina membra a zonei euro (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul vizitei oficiale de la Madrid, cu seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, despre situatia elenilor si cum se rasfrange ea asupra intregii Europe. Cred ca e.

Klaus Iohannis, prima vizita la BNR: Romania a beneficiat de un sistem bancar stabil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la sediul BNR, ca institutia bancara a fost una de incredere pe parcursul anilor pentru romani, informeaza B1 TV. De asemenea, tara noastra, sustine seful.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )