Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, intr-o vizita oficiala in Serbia. De ce sustine Romania aderarea Serbiei la UE

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, intr-o vizita oficiala in Serbia. De ce sustine Romania aderarea Serbiei la UE

Presedintele Klaus Iohannis face, joi, o vizita oficiala in Serbia, unde se va intalni cu omologul sau, Tomislav Nikolic, dar si cu reprezentantii minoritatii romanesti din Serbia, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Serbia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, astazi, o vizita oficiala in Republica Serbia, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Tomislav Nikolic, cu premierul Aleksandar Vucic si cu comunitatea de romani de acolo, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a plecat la Belgrad: Romania sprijina Serbia pentru aderarea la UE. Dorim o colaborare mai stransa pe tema minoritatilor nationale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita oficiala in Serbia, la invitatia presedintelui Tomislav Nikolic. Seful statului va discuta cu liderii politici de la Belgrad despre aderarea Serbiei la UE si despre problemele romanilor din statul vecin.

Klaus Iohannis, despre PROBLEMELE romanilor din Serbia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca problemele minoritatii romane din Serbia trebuie sa-si gaseasca cat mai repede rezolvare.

Presedintele Klaus Iohannis, inainte de plecarea in Serbia: Dorim o colaborare mai stransa pe tema minoritatilor intre cele doua tari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat inainte de plecarea sa in Serbia, ca doreste ca tara noastra sa aiba o colaborare mai stransa cu aceasta tara, si implicit cu Balcanii de Vest, informeaza B1 TV.

Klaus Iohannis, intrebat cum comenteaza problemele lui Ponta cu Justitia: Mentin evaluarea din 5 iunie, vom colabora institutional

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Spania, a declarat, intrebat de ziaristii romani cum comenteaza problemele lui Victor Ponta cu justitia, ca isi mentine evaluarea din 5 iunie, cand ceruse demisia primului ministru, dar va colabora institutional cu acesta.

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

Klaus Iohannis, despre vizita din Serbia: Am reafirmat importanta pe care Romania o acorda relatiilor cu statele din Balcanii de Vest si stabilitatii regionale

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe pagina de Facebook, despre vizita oficiala din Republica Serbia. Astfel, seful statului a precizat ca a discutat cu presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, despre o.

Klaus Iohannis pleaca joi in Serbia unde se va intalni cu minoritatea romana

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Serbia unde se va intalni cu omologul sau, Tomislav Nikolic, si cu alti reprezentanti ai minoritatii romanesti din acea tara. Apoi, cei doi pre.

Deziluzia optica. Vizita oficiala last minute

Vizita oficiala last minute. Presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita oficiala in Spania. Eu credeam ca-i plac tarile unde romanii se duc in concediu, nu la lucru. Cel mai mult ma asteptam sa plece in.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu oficiali spanioli, dar si cu romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza pana marti o vizita oficiala la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea, ocazie cu care se va intalni cu oficialitati spaniole, dar si cu comunitatea de romani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )