Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, despre vizita din Serbia: Am reafirmat importanta pe care Romania o acorda relatiilor cu statele din Balcanii de Vest si stabilitatii regionale

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre vizita din Serbia: Am reafirmat importanta pe care Romania o acorda relatiilor cu statele din Balcanii de Vest si stabilitatii regionale

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe pagina de Facebook, despre vizita oficiala din Republica Serbia. Astfel, seful statului a precizat ca a discutat cu presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, despre o. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre PROBLEMELE romanilor din Serbia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca problemele minoritatii romane din Serbia trebuie sa-si gaseasca cat mai repede rezolvare.

Klaus Iohannis, prima vizita la BNR: Romania a beneficiat de un sistem bancar stabil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la sediul BNR, ca institutia bancara a fost una de incredere pe parcursul anilor pentru romani, informeaza B1 TV. De asemenea, tara noastra, sustine seful.

Klaus Iohannis, despre aderarea la EURO: O ancora pentru disciplina

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a a declarat, miercuri, ca Banca Nationala a Romaniei a fost un pilon de echilibru, iar obiectivul aderarii Romaniei la zona euro este o ancora pentru disciplina si stabilitate.

Klaus Iohannis, despre noul Cod Fiscal: Nu stiu cum s-a strecurat aprecierea ca ar revolutiona finantele prin simpla reducere a unor impozite

Klaus Iohannis a facut apel la prudenta in ceea ce priveste noul Cod Fiscal, care a fost trimis spre promulgare presedintelui, avertizand ca o reducere de taxe poate fi utila doar daca nu pune in pericol sustenabilitatea finantelor publice.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis pleaca joi in Serbia unde se va intalni cu minoritatea romana

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Serbia unde se va intalni cu omologul sau, Tomislav Nikolic, si cu alti reprezentanti ai minoritatii romanesti din acea tara. Apoi, cei doi pre.

intalnirea lui Klaus Iohannis cu romanii din Spania, sponsorizata de Digi Mobil: Statul roman nu ar fi avut bani pentru inchirierea unei sali incapatoare pentru cei 400 de invitati

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis de luni cu reprezentantii comunitatii romanesti din Spania a fost sponsorizata de Digi Mobil. Motivul pentru care Administratia Prezidentiala a apelat la un sponsor.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Serbia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, astazi, o vizita oficiala in Republica Serbia, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Tomislav Nikolic, cu premierul Aleksandar Vucic si cu comunitatea de romani de acolo, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a plecat la Belgrad: Romania sprijina Serbia pentru aderarea la UE. Dorim o colaborare mai stransa pe tema minoritatilor nationale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita oficiala in Serbia, la invitatia presedintelui Tomislav Nikolic. Seful statului va discuta cu liderii politici de la Belgrad despre aderarea Serbiei la UE si despre problemele romanilor din statul vecin.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )