Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis:Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis:Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE

ACTUALIZARE 15:00 Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, daca partea sarba isi doreste acest lucru, a declarat, la Belgrad, presedintele Klaus Iohannis, la finalul intrevederii cu omologul sau sarb, Tomislav Nikolic. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE, daca partea sarba isi doreste acest lucru

Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, daca partea sarba isi doreste acest lucru, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii.

Iohannis: Romania sustine inceperea negocierilor de aderare a Serbiei la UE pana la sfarsitul anului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inainte de a plecarea in Serbia, ca Romania sustine inceperea efectiva a negocierilor de aderare a acestui stat la Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului, prec.

Mircea Badea: Romania este condusa de oameni care nu au fost votati niciodata

Mircea Badea a explicat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, ca, din punctul sau de vedere, Romania este condusa de oameni care nu apar niciodata pe afise electorale sau pe buletinul de.

Raport al Pentagonului: Care este cea mai mare amenintare pentru SUA

Doi generali desemnati de presedintele Barack Obama sa preia functii la varful ierarhiei Ministerului Apararii sunt de acord ca Rusia presedintelui Vladimir Putin este cea mai mare amenintare pentru Statele Unite, in prezent.

VIDEO Programul de asistenta financiara al Comisiei Europene pentru Romania este deraiat, dar nu suspendat - Valdis Dombrovskis

Corespondenta din Bruxelles) Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene a declarat marti, 14 iulie ca din pacate ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana cu Romania nu s-a finalizat cu succes, programul fiind deraiat dar totusi recomanda Romaniei sa realizeze in continuare reformele structurale. Declaratiile despre Romania, la minutul 07:26.

Presedintele sarb Tomislav Nikolic, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Romania si Serbia nu au nimic intre ele care sa fie iertat si uitat

Presedintele sarb Tomislav Nikolic a declarat joi, la Belgrad, dupa intalnirea cu presedintele roman Klaus Iohannis, ca Serbia si Romania sunt pregatite sa lupte, ca prieteni si aliati, pentru ca Balcanii.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )