Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iohannis: Romania sustine inceperea negocierilor de aderare a Serbiei la UE pana la sfarsitul anului

Antena3 Antena3,
Iohannis: Romania sustine inceperea negocierilor de aderare a Serbiei la UE pana la sfarsitul anului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inainte de a plecarea in Serbia, ca Romania sustine inceperea efectiva a negocierilor de aderare a acestui stat la Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului, prec. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei pentru aderarea la UE, daca partea sarba isi doreste acest lucru

Romania este dispusa sa acorde asistenta Serbiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, daca partea sarba isi doreste acest lucru, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii.

Bogdan Aurescu: Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului Uniunii Europene, apreciind ca aceasta are loc intr-un context europeam.

Eurogrup a aprobat inceperea negocierilor privind un plan de ajutor pentru Grecia

ACTUALIZARE 17:33 FT: BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, pentru bancile elene Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia, potrivit Financial Times. * ACTUALIZARE 17:22 Bulgaria, reticenta privind participarea la finantarea de urgenta a Greciei * ACTUALIZARE 16:30 Draghi: Lichiditatea de urgenta pentru Grecia a fost ridicata cu 900 de milioane de euro * ACTUALIZARE 15:42 CE considera ca Grecia a indeplinit in mod satisfacator cerintele zonei euro * ACTUALIZARE 15:33 BCE mentine dobanda neschimbata, la nivel minim record de 0,05% * ACTUALIZARE 15:20 Un fost director al Eurobank, Aris Xenofos, va conduce fondul de salvare a bancilor.

Presedintele sarb Tomislav Nikolic, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Romania si Serbia nu au nimic intre ele care sa fie iertat si uitat

Presedintele sarb Tomislav Nikolic a declarat joi, la Belgrad, dupa intalnirea cu presedintele roman Klaus Iohannis, ca Serbia si Romania sunt pregatite sa lupte, ca prieteni si aliati, pentru ca Balcanii.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )