Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, prima vizita la BNR: Romania a beneficiat de un sistem bancar stabil (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, prima vizita la BNR: Romania a beneficiat de un sistem bancar stabil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la sediul BNR, ca institutia bancara a fost una de incredere pe parcursul anilor pentru romani, informeaza B1 TV. De asemenea, tara noastra, sustine seful. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

Carmen si Klaus Iohannis, portret idilic in El Mundo: Ei inca traiesc o pasiune absoluta

El Mundo scrie, in editia electronica de luni, ca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa formeaza un cuplu atipic pe scena politica [] desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, ei inca traiesc o pasiune absoluta. Klaus Iohanis si prima doamna au efectuat prima vizita de stat in Spania, la invitatia regelui Felipe al VI-lea, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

In timpul vizitei oficiale pe care au facut-o recent in Spania, unde s-au intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu! .

Klaus Iohannis pleaca joi in Serbia unde se va intalni cu minoritatea romana

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Serbia unde se va intalni cu omologul sau, Tomislav Nikolic, si cu alti reprezentanti ai minoritatii romanesti din acea tara. Apoi, cei doi pre.

Klaus Iohannis, intrebat cum comenteaza problemele lui Ponta cu Justitia: Mentin evaluarea din 5 iunie, vom colabora institutional

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Spania, a declarat, intrebat de ziaristii romani cum comenteaza problemele lui Victor Ponta cu justitia, ca isi mentine evaluarea din 5 iunie, cand ceruse demisia primului ministru, dar va colabora institutional cu acesta.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu oficiali spanioli, dar si cu romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza pana marti o vizita oficiala la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea, ocazie cu care se va intalni cu oficialitati spaniole, dar si cu comunitatea de romani.

Klaus Iohannis: E important sa tragem niste invataminte din criza din Grecia. Pentru o uniune functionala este vitala solidaritatea. Romania doreste sa devina membra a zonei euro (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul vizitei oficiale de la Madrid, cu seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, despre situatia elenilor si cum se rasfrange ea asupra intregii Europe. Cred ca e.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )