Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija de romanii care traiesc si lucreaza in Marea Britanie, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la finalul consultarilor de vineri de la Cotroceni.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie.

BREXIT. Consultarile pe tema iesirii Marii Britanii din UE s-au incheiat: Iohannis: Romania ramane atasata proiectului european. Leul nu va avea probleme

Au inceput consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema rezultatelor referendumului din Marea Britanie dintre presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si liderii partidelor politice.

Prima reactie a Angelei Merkel dupa referendumul din Marea Britanie: O lovitura dura, dar UE este suficient de puternica astfel incat sa dea raspunsurile cuvenite situatiei

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in urma Brexitului. Uniunea Europeana este suficient de puternica astfel incat sa dea.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache pentru profesionalismul si competenta manifestate

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, acum ambasador la Londra, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza.

Klaus Iohannis, discutie cu ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, discutie in care s-au atins atat subiectul Brexitului, cat si cel al.

Klaus Iohannis a discutat subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European cu ambasadorii statelor UE

Subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European si obiectivele Romaniei la Summitul NATO s-au numarat printre temele discutiilor ce au avut loc, joi, intre presedintele Klaus Iohannis si ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )