Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis: Romania sprijina procesul de aderare al Turciei la UE

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Romania sprijina procesul de aderare al Turciei la UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Summitul Uniunea Europeana-Turcia, ca Romania sprijina avansarea procesului de aderare al Turciei la UE si este de acord cu liberalizarea vizelor pentru cetatenii turci, cu respectarea de catre Turcia a obligatiilor asumate in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, prezent la Bruxelles la summit-ul UE-Turcia. La reuniune se va discuta problema migratiei

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la summitul UE-Turcia, la Bruxelles, reuniune in care vor a fi abordate aspecte legate de migratie, dar si teme legate de procesul de negociere a aderarii Turciei la UE, precum si procesul de liberalizare a regimului de vize, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis participa la summitul UE - Turcia: Criza refugiatilor si aderarea Turciei la UE, subiectele fierbinti de pe agenda

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi, la summitul UE - Turcia, unde se va discuta despre fenomenul migrationist si despre aderarea Turciei la UE.

Klaus Iohannis, mesaj la 97 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania: Este o invitatie pentru descoperirea Romaniei profunde

Presedintele Romamniei, Klaus Iohannis, a transmis pe retelele sociale un mesaj cu prilejul aniversarii a 97 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania. De asemenea, acesta a subliniat faptul ca este pentru prima data cand romanii sarbatoresc Ziua Bucovinei.

Klaus Iohannis participa, luni, la summitul pentru mediu de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, Conferinta Partilor COP 21) la Conventia-cadru a Organizatiei Natiunilor Unite asupra schimbarilor climatice, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful OMV, Rainer Seele / Pe agenda discutiilor: viitorul sistem de taxare

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu directorul general al OMV, Rainer Seele, pe agenda discutiilor figurand, printre altele, viitorului sistem de taxare din domeniul energiei si resurselor naturale.

Iohannis a sustinut negocierile de aderare a Turciei la UE: Turcia, rol cheie in criza migrantilor

Klaus Iohannis a sustinut, duminica, la Bruxelles, rolul cheie pe care Ankara il are in criza migrantilor si a precizat ca Romania sprijina avansarea procesului de aderare a Turciei la UE, aprobandu-se o declaratie in acest sens si un sprijin financiar de 3 miliarde euro pentru autoritatile turce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )