Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, prezent la Bruxelles la summit-ul UE-Turcia. La reuniune se va discuta problema migratiei

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, prezent la Bruxelles la summit-ul UE-Turcia. La reuniune se va discuta problema migratiei

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la summitul UE-Turcia, la Bruxelles, reuniune in care vor a fi abordate aspecte legate de migratie, dar si teme legate de procesul de negociere a aderarii Turciei la UE, precum si procesul de liberalizare a regimului de vize, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Iohannis participa la summit-ul UE-Turcia, unde va fi discutata problema migratiei

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la summitul UE-Turcia, la Bruxelles, reuniune in care vor a fi abordate aspecte legate de migratie, dar si teme legate de procesul de negociere a aderarii Turciei la UE, precum si procesul de liberalizare a regimului de vize, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa.

Iohannis participa la summit-ul UE-Turcia, unde va fi discutata problema migratiei

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la summitul UE-Turcia, la Bruxelles, reuniune in care vor a fi abordate aspecte legate de migratie, dar si teme legate de procesul de negociere a aderarii Turciei la UE, precum si procesul de liberalizare a regimului de vize, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa.

Iohannis a sustinut negocierile de aderare a Turciei la UE: Turcia, rol cheie in criza migrantilor

Klaus Iohannis a sustinut, duminica, la Bruxelles, rolul cheie pe care Ankara il are in criza migrantilor si a precizat ca Romania sprijina avansarea procesului de aderare a Turciei la UE, aprobandu-se o declaratie in acest sens si un sprijin financiar de 3 miliarde euro pentru autoritatile turce.

LIVETEXT Turcia va ajuta UE sa gestioneze migranti si va primi bani, ridicarea vizelor si accelerarea aderarii la UE / S-a ajuns la un acord la summitul de la Bruxelles / Tusk: 1,5 milioane de oameni au intrat ilegal in UE in 2015

Liderii celor 28 de tari UE si premierul turc Ahmet Davutoglu au ajuns la o intelegere duminica seara, dupa summitul UE-Turcia. Angela Merkel a confirmat ca UE va da Ankarei 3 miliarde de euro pentru refugiatii sirieni din Turcia, ca va deschide capitolul 17 de aderare si ca va accelera eliminarea vizelor daca se vor indeplini conditiile necesare. Ajutorul oferit de UE este pentru ca Turcia sa ajute la stavilirea valurilor de migranti ce vin in Europa. 17 Turcia are un rol cheie in solutionarea actualei crize migratorii, iar Romania sustine avansarea procesului de aderare a Republicii Turcia la Uniunea Europeana, arata presedintele Klaus Iohannis la finalul summit-ului UE-Turcia desfasurat duminica la Bruxelles. 57 Premierul turc Ahmet Davutoglu a salutat duminica o zi istorica in procesul de aderare a Turciei la Uniunea Europeana, la finalul summit-ului de la Bruxelles. 43 Am cazut de acord ca procesul de accesiune al Turciei trebuie re-energizat, a declarat Donald Tusk21. 31 Angela Merkel a confirmat ca UE va da Ankarei 3 miliarde de euro pentru refugiatii sirieni din Turcia21. 28 Liderii celor 28 de tari UE si premierul turc Ahmet Davutoglu au ajuns la o intelegere duminica seara19. 53UE vrea ca autoritatile turcesti sa le ingreuneze sirienilor traversarea catre insulele grecesti si reduca si mai mult numarul afganilor si altor asiatici ce trec spre Europa. 04 Surse diplomatice citate de Reuters au declarat ca liderii celor 28 de tari UE s-au zbatut toata ziua de sambata pentru a cadea de acord asupra unei oferte finale. 43 Donald Tusk:Aproximatic 1,5 milioane de oameni au intrat ilegal in UE in 2015. Cei mai multi au venit prin Turcia. Unii cauta sa se adaposteasca de razboi si persecutii, altii o viata mai buna.

Turcia va ajuta UE in criza migrantilor in schimbul unui sprijin financiar

ACTUALIZARE 15:10 Turcia va ajuta Uniunea Europeana sa gestioneze fluxul de migranti, care a pus sub semnul intrebarii viitorul zonei Schengen, in schimbul unui ajutor financiar si a reluarii discutiilor privind aderarea tarii la UE, potrivit unui proiect de concluzii ale summitului UE-Turcia, prevazut pentru duminica dupa-amiaza la Bruxelles, informeaza Reuters. *Iohannis participa la summit-ul UE-Turcia, unde va fi discutata problema migratiei.

Klaus Iohannis participa la summitul UE - Turcia: Criza refugiatilor si aderarea Turciei la UE, subiectele fierbinti de pe agenda

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi, la summitul UE - Turcia, unde se va discuta despre fenomenul migrationist si despre aderarea Turciei la UE.

Klaus Iohannis: Romania sprijina procesul de aderare al Turciei la UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Summitul Uniunea Europeana-Turcia, ca Romania sprijina avansarea procesului de aderare al Turciei la UE si este de acord cu liberalizarea vizelor pentru cetatenii turci, cu respectarea de catre Turcia a obligatiilor asumate in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis participa, luni, la summitul pentru mediu de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, Conferinta Partilor COP 21) la Conventia-cadru a Organizatiei Natiunilor Unite asupra schimbarilor climatice, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, mesaj la 97 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania: Este o invitatie pentru descoperirea Romaniei profunde

Presedintele Romamniei, Klaus Iohannis, a transmis pe retelele sociale un mesaj cu prilejul aniversarii a 97 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania. De asemenea, acesta a subliniat faptul ca este pentru prima data cand romanii sarbatoresc Ziua Bucovinei.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful OMV, Rainer Seele / Pe agenda discutiilor: viitorul sistem de taxare

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu directorul general al OMV, Rainer Seele, pe agenda discutiilor figurand, printre altele, viitorului sistem de taxare din domeniul energiei si resurselor naturale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )