Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a cazut candidatura Maiei Sandu la functia de premier al Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Cum a cazut candidatura Maiei Sandu la functia de premier al Republicii Moldova

Maia Sandu, ministrul in exercitiu al Educatiei si care a fost propusa initial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, sustine ca liberalul Mihai Ghimpu si democratul Marian Lupu au refuzat sa discute cu ea despre programul de guvernare al viitorului executiv. continuă pe Adevărul

Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat PDM) si Partidul Liberal PLM).

Valeriu Strelet, propus premier al Moldovei in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat.

Republica Moldova: Valeriu Strelet a fost propus premier in locul Maiei Sandu

Valeriu Strelet este noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova. Informatia a fost confirmata de presedintele PLDM, Vladimir Filat, informeaza Jurnal de Chisinau. Partidul condus de Filat a.

Negocieri fara rezultat la Chisinau in privinta candidaturii Maiei Sandu la functia de prim-ministru

Noua runda de negocieri intre liderii Aliantei pentru Integrare Europeana de la Chisinau a avut loc luni in vederea ajungerii la un consens in privinta candidaturii ministrului Educatiei in exercitiu, Maia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )