Libnet.ro
UNICEF

21:30

Valeriu Strelet, candidatul desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare in vederea obtinerii votului de incredere

B1 B1,
Valeriu Strelet, candidatul desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare in vederea obtinerii votului de incredere

Candidatul desemnat oficial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a demarat consultarile cu fractiunile parlamentare de la Chisinau pentru a obtine voturile necesare investirii. continuă pe B1

Istoric, om de afaceri si profesor. Cine este Valeriu Strelet, candidatul la functia de prim-ministru

Candidat la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet a devenit vicepresedinte al Partidul Liberal Democrat din Moldova in luna decembrie a anului 2007. inainte sa ajunga un politician cunoscut, Strelet a fost profesor de politologie si istorie a culturii si a ocupat functia de director al mai multor intreprinderi.

Valeriu Strelet, mai potrivit pentru functia de prim-ministru decat Maia Sandu

Vasile Strelet este mai potrivit pentru functia de prim-ministru decat persoana propusa anterior, Maia Sandu. Iulian Chifu, fost consilier al presedintelui Romaniei, considera ca Strelet este un om de partid, pe cand ministrul Educatiei in exercitiu un om de imagine.

Averea candidatului la functia de prim-ministru. Ce bunuri detine Valeriu Strelet

Valeriu Strelet, candidatul oficial la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, se inscrie in randul celor mai bogati politicieni. Jurnalistii de la Rise Moldova scriu ca deputatul locuieste intr-o casa de lux, estimata de expertii imobiliari la opt milioane de lei. El are doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii.

Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat PDM) si Partidul Liberal PLM).

Expertii considera ca Valeriu Strelet trebuie sa discute cu societatea civila

Candidatul desemnat de PLDM la functia de premier, Valeriu Strelet, este obligat sa discute atat cu partenerii de alianta, dar si cu societatea civila, pentru a putea face fata provocarilor. Opinii in acest sens au fost formulate in cadrul emisiunii Fabrikade la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Cum a cazut candidatura Maiei Sandu la functia de premier al Republicii Moldova

Maia Sandu, ministrul in exercitiu al Educatiei si care a fost propusa initial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, sustine ca liberalul Mihai Ghimpu si democratul Marian Lupu au refuzat sa discute cu ea despre programul de guvernare al viitorului executiv.

Ponta: Nu mai candidez in 2016 pentru functia de premier

Victor Ponta a declarat, ieri, ca nu vrea sa mai candideze pentru functia de premier in 2016, motivand ca are multi colegi in coalitia de guvernare care ii pot lua locul la Palatul Victoria.

Va mai candida Ponta pentru functia de premier? Vezi aici raspunsul sau

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca NU va mai candida pentru functia de prim-ministru. Nu mai candidez in 2016 sa fiu prim-ministru. in 2016 vreau sa c.

Valeriu Strelet, premier desemnat al Republicii Moldova

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM).

Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier al Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )