Libnet.ro
UNICEF

20:16

Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

ADPM ADPM,
Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

Afla cum isi impart Prima Doamna si Presedintele Romaniei, Carmen si Klaus Iohannis, treburile casnice atunci cand nu se afla la Cotroceni, ci la Sibiu! Iata ce responsabilitati le revin fiecaruia dintre ei! . continuă pe ADPM

Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca pana in luna iunie a avut o relatie corecta cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Mircea Geoana: Vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis

Eu vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. intrebat ce in sens ii intinde o mana presedintui.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de relaxare fiscala. Am cerut reexaminarea Codului din prudenta si responsabilitate. Viziunea economica este decisiva pentru bunul mers al societatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Conferintei Stiintifice Anuale a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate ERMAS 2015, mesaj adresat de catre.

Klaus Iohannis: Ziua Imnului National este si trebuie sa ramana unul dintre momentele pe care le celebram cu solemnitate, o sarbatoare a spiritului poporului roman

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis, miercuri, de Ziua Imnului National, ca aceasta este parte a expresiei noastre nationale, simbol al legaturii cu trecutul si cu valorile noastre.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Imnului National al Romaniei

De Ziua Imnului National al Romaniei, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848, presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Imnul este o parte a expresiei noastre nationale, un reper istoric si moral, care trebuie sa ramana unul dintre momentele care sunt celebrate cu solemnitate, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Gabriel Oprea, despre promulgarea legii pensiilor militare de catre Klaus Iohannis: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a salutat, luni, promulgarea legii pensiilor militare de catre presedintele Klaus Iohannis joia trecuta. Legea urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Decizia.

Klaus Iohannis, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat sambata la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitat de onoare al presedintelui Austriei, Heinz Fischerm.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )