Libnet.ro
UNICEF

18:01

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru interimar al Justitiei a Anei Birchall, care ocupa si functia de Minitru delegat pentru Afaceri Europene. continuă pe România Liberă

Decretul de numire a Anei Birchall ca ministru interimar al Justitiei, semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de vacantare a functiei de ministru al Justitiei in urma demisiei lui Florin Iordache si de numire a Anei Birchall ca interimar in aceasta functie. De asemenea, Alexandru Petrescu a fost numit ministru interimar pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dupa demisia lui Florin Nicolae Jianu, tot printr-un decret semnat de seful statului.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall e oficial ministrul interimar al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall preia interimatul la Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a lui Florin Iordache. Ana Birchall, oficial ministrul interimar la Justitie

Mandatul lui Florin Iordache la conducerea Ministerului Justitiei s-a incheiat si in mod oficial!Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind vacantarea functiei ministeriale prin de.

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Alexandru Petrescu in functia de ministru interimar la Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru demisia lui Florin Nicolae Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, si pentru desemnarea lui Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, ca ministru interimar pentru Mediul de Afaceri.

Iohannis a semnat eliberarea din functie a lui Iordache si numirea Anei Birchall ministru interimar la Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din functia de ministru al Justitiei a lui Florin Iordache si pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justitie.

Plecarea lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei se amana: Klaus Iohannis inca nu a semnat decretul privind demisia (VIDEO)

Klaus Iohannis nu se grabeste sa o puna pe Ana Birchall in fruntea justitiei. Desi premierul Sorin Grindeanu i-a trimis, inca de ieri dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis propunerea de.

Ana Birchall acuza ca are constrangeri de program, desi nu a fost numita, inca, ministru interimar al MJ de catre Klaus Iohannis

Ministrul delegat Ana Birchall s-a intalnit cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, vineri, in pofida constrangerilor aparute in urma desemnarii in pozitia de ministru interimar al Justitiei, arata MAE. Acest lucru se intampla, chiar daca Birchall nu a fost, inca, numita ministru interimar de catre presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Klaus Iohannis, catre PSD: Prima grija a fost sa va ocupati de dosarele penalilor si romanii sunt indignati si revoltati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut marti primul discurs de la inaugurarea noului Parlament. in prelegerea tinuta in plen Klaus Iohannis a criticat parlamentarii PSD despre care a afirmat ca au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )