Libnet.ro
UNICEF

01:06

Decretul de numire a Anei Birchall ca ministru interimar al Justitiei, semnat de Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Decretul de numire a Anei Birchall ca ministru interimar al Justitiei, semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de vacantare a functiei de ministru al Justitiei in urma demisiei lui Florin Iordache si de numire a Anei Birchall ca interimar in aceasta functie. De asemenea, Alexandru Petrescu a fost numit ministru interimar pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dupa demisia lui Florin Nicolae Jianu, tot printr-un decret semnat de seful statului. continuă pe Hotnews

Iohannis a semnat eliberarea din functie a lui Iordache si numirea Anei Birchall ministru interimar la Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din functia de ministru al Justitiei a lui Florin Iordache si pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justitie.

Cine este Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei. Episodul care i-a adus in conturi despagubiri de zeci de mii de euro

Premierul Sorin Grindeanu a transmis astazi presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru interimar al Justitiei a Anei Birchall, care ocupa si functia de Minitru delegat pentru Afaceri Europene.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall preia interimatul la Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Birchall se plange de constrangeri de program legate de desemnarea ca ministru interimar al Justitiei, desi inca nu a fost numita de Iohannis

Ministrul delegat Ana Birchall s-a intalnit, vineri, cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, in pofida constrangerilor de program aparute in urma desemnarii in pozitia de ministru interimar al Justitiei, precizeaza MAE, desi Birchall nu a fost inca numita ministru interimar de catre presedintele Klaus Iohannis.

Ana Birchall, propusa de Sorin Grindeanu pentru functia de ministru interimar al Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a propus-o pe Ana Birchall ca ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin iordache, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de B1 TV. Premierul.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall e oficial ministrul interimar al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Alexandru Petrescu in functia de ministru interimar la Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru demisia lui Florin Nicolae Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, si pentru desemnarea lui Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, ca ministru interimar pentru Mediul de Afaceri.

Ana Birchall acuza ca are constrangeri de program, desi nu a fost numita, inca, ministru interimar al MJ de catre Klaus Iohannis

Ministrul delegat Ana Birchall s-a intalnit cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, vineri, in pofida constrangerilor aparute in urma desemnarii in pozitia de ministru interimar al Justitiei, arata MAE. Acest lucru se intampla, chiar daca Birchall nu a fost, inca, numita ministru interimar de catre presedintele Klaus Iohannis.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, numita interimar la Justitie

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost numita, joi, interimar in functia de ministru al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache, conform News. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )