Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis il someaza pe Tudorel Toader sa o ia de la zero cu modificarile la legile Justitiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis il someaza pe Tudorel Toader sa o ia de la zero cu modificarile la legile Justitiei

Klaus Iohannis il someaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de modificare a legilor Justitiei, aratand ca estenevoie de o noua negociere a continutului acestora cu. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate. Dragnea: Pozitia presedintelui nu este corecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

RASTURNARE DE SITUATIE pe scena politica. ANUNTUL facut de KLAUS IOHANNIS care da sah PUTERII

Klaus Iohannis il someaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de modificare a legilor Justitiei, aratand ca estenevoie de o noua negociere a continutului acestora cu.

Lovitura dura primita de Tudorel Toader: CSM, aviz negativ privind legile justitiei (FOTO, VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a oferit aviz negativ privind proiectul de lege intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarile la legile justitiei. in plenul CSM, 10.

Klaus Iohannis, solicitare DE URGENTA pentru Tudorel Toader, pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de legi pe justitie, pe care CSM a dat aviz negativ. Un astfel de raspuns trebuie sa dea foarte.

Iohannis, avertisment pentru PSD-ALDE: Nu ignorati ca CSM a respins legile justitiei propuse de Tudorel Toader

Administratia Prezidentiala, prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de respingerea de catre CSM a proiectului de lege de.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Klaus Iohannis, despre legile Justitiei dupa avizul negativ al CSM: Intelept ar fi sa se revina la discutiile cu cei din sistem, inapoi la text, trebuie renegociat. Este inimaginabila o reforma a sistemului impotriva sistemului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, raspunzand unei intrebari referitoare la avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) propunerilor de modificare a legilor Justitiei facute de ministrul Tudorel Toader, ca intelept ar fi sa se revina la discutii cu cei din sistemul de justitie, sa se mearga inapoi la text si renegociat. Este inimaginabil sa se faca o reforma a sistemului impotriva sistemului, ar fi o greseala, a afirmat seful statului.

Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care i-a criticat abordarea de profesor/rector in legatura cu legalitatea hotararilor de guvern. Eu sunt.

Klaus Iohannis: Shhaideh si Plumb ar fi trebuit sa demisioneze. Nu e de bun augur ca PSD a facut scut. Sunt multumit de DNA. Toader s-a crezut profesor

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Sevil Shahideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze sau sa fie demise din Guvernul Tudose dupa ce procurorii au inceput cercetarea in dosarul Belina. Seful statului l-a criticat si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a spus ca procurorii DNA si-au depasit atributiile cand au decis sa ancheteze hotararile de guvern prin care lacul Belina a fost trecut la CJ Teleroman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )