Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate

România Liberă România Liberă,
VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate. Dragnea: Pozitia presedintelui nu este corecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

VIDEO Klaus Iohannis: Avizul negativ al CSM pe tema legilor Justitiei s-a dat dupa o consultare cu aproape toti magistratii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de CSM pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat CSM s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania este o tara stabila si sigura, lupta anticoruptie se poarta cu determinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bucuresti, ca Romania este o tara stabila si sigura.

VIDEO Klaus Iohannis: Lupta anticoruptie se poarta cu determinare, unii politicieni nu s-au impacat cu acest gand

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bucuresti, ca Romania este o tara stabila si sigura.

VIDEO Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat. miercuri, ca a aprobat infiintarea a doua noi comandamente in cadrul Armatei Romane, unul dintre ele fiind Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale, precum si un plan pentru dezvoltarea acestei categorii de trupe in urmatorii zece ani.

VIDEO Klaus Iohannis: Plumb si Shhaideh ar fi trebuit sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca ministrii Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate de anchete DNA, ar fi trebuit sa demisioneze sau sa fie retrase din functie.

Klaus Iohannis il someaza pe Tudorel Toader sa o ia de la zero cu modificarile la legile Justitiei

Klaus Iohannis il someaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de modificare a legilor Justitiei, aratand ca estenevoie de o noua negociere a continutului acestora cu.

VIDEO Klaus Iohannis: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase / PSD face scut in jurul lor

Persoanele urmarite penal, judecate penal, condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca cele doua doamne ministru din guvern urmarite penal trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase.

Klaus Iohannis, solicitare DE URGENTA pentru Tudorel Toader, pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de legi pe justitie, pe care CSM a dat aviz negativ. Un astfel de raspuns trebuie sa dea foarte.

Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care i-a criticat abordarea de profesor/rector in legatura cu legalitatea hotararilor de guvern. Eu sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )