Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis: Sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritate zero pe agenda oricarui guvern. PSD nu intelege ca administratia trebuie sa sprijine mediul de afaceri (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritate zero pe agenda oricarui guvern. PSD nu intelege ca administratia trebuie sa sprijine mediul de afaceri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritatea zero a oricarui guvern. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Educatia din Romania ar trebui sa formeze valori, din pacate, nu aceasta e regula

Educatia din Romania ar trebui sa cultive talente si sa formeze valori, dar, din pacate, nu aceasta e regula, ci exceptia, a declarat luni, la Cluj Napoca, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

400.000 de bugetari ar putea fi concediati. Anuntul facut de un apropiat al lui Klaus Iohannis

Scenariul prezentat de catre investitorii germani a socat o mare parte din romani. Nu mai putin de 400. 000 de bugetari ar putea sa fie concediati. De ce se va intampla acest lucru si ce afirma presedintele Camerei de Comert Romano-Germane? 400. 000 de bugetari ar putea fi concediati Un Guvern care are prim-ministru tehnocrat urmeaza sa .

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis isi tine de 20 de ani catedra de fizica rezervata la Colegiul Brukenthal din Sibiu. Cum a blocat presedintele postul de profesor

Presedintele Klaus Iohannis a blocat postul din invatamant in Sibiu, unde a profesat, timp de 20 de ani. in momentul in care a ajuns presedinte, Klaus Iohannis nu a vrut sa elibereze aceasta catedra de.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

FOTO Klaus Iohannis publica fotografii din tinerete. Cum arata adolescentul Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe site-ul de campanie pentru alegerile prezidentiale mai multe fotografii din tinerete, printre care se regasesc momente din perioada in care era primar al Sibiului sau fotografii de cand era elev.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )