Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Klaus Iohannis publica fotografii din tinerete. Cum arata adolescentul Iohannis

Adevărul Adevărul,
FOTO Klaus Iohannis publica fotografii din tinerete. Cum arata adolescentul Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe site-ul de campanie pentru alegerile prezidentiale mai multe fotografii din tinerete, printre care se regasesc momente din perioada in care era primar al Sibiului sau fotografii de cand era elev. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si-a lansat site-ul pentru campania alegerilor prezidentiale: Cuprinde momentele primului mandat si manifestul pentru al doilea, dar si o imagine inedita din inceputurile sale (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a lansat site-ul pentru campania alegerilor prezidentiale din noiembrie, in care incearca sa obtina al doilea si ultimul mandat la Palatul Cotroceni. Am crescut.

KLAUS IOHANNIS LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE R. MOLDOVA IGOR DODON: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Presedinteke Klaus Iohannis s-a intalnit la New York cu presedintele Republicii Moldova Igor Dodonm caruia i-a transmis ca este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova sau alta formula, omologul sau dand asigurari ca nu se intentioneaza federalizarea Republicii Moldova ca element in cadrul solutionarii conflictului transnistrean, formula avuta in vedere fiind cea a unui statut special. Dodon afirma ca a reiterat si faptul ca relatiile cu Romania constituie o prioritate pentru R. Moldova. De asemenea, Iohannis a facut apel la valorificarea in plan pozitiv a patrimoniului comun de istorie, cultura si limba romana, care nu pot si nu trebuie in niciun caz sa fie negate sau instrumentate politic in Republica Moldova.

Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii presedintelui in SUA. Klaus Iohannis: Ramona Manescu mi-a promis ferm ca alegerile din diaspora vor fi organizate mult mai bine Ce spune despre dialogul intens cu Trump

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are promisiunea ferma a Ramonei Manescu, ministrul Afacerilor Externe, ca la urmatoarele alegerile, lucrurile vor fi mult mai bine organizate in sectiile de vot din.

Klaus Iohannis, reactie furibunda dupa respingerea Rovanei Plumb: PSD exporta incompetenta peste granitele tarii

Klaus Iohannis a avut o reactie furibunda dupa ce Rovana Plumb a primit vot negativ in Comisia juridica a Parlamentului European pentru funcaia de comisar european. Presedintele sustinespune ca decizia de la.

Klaus Iohannis: Respingerea candidaturii Rovanei Plumb, un nou esec major al guvernarii PSD. Viorica Dancila sa faca de urgenta o noua nominalizare pentru portofoliul de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Seful statului califica acesta.

Klaus Iohannis transmite condoleante Frantei, dupa moartea fostului presedinte Jacques Chirac: Un mare conducator si un adevarat om de stat

Klaus Iohannis a tranmis un mesaj de condoleante dupa moartea lui Jacques Chirac, fostul presedinte al Frantei. Sunt profund intristat de decesul fostului presedinte francez Jacques Chirac, un mare cond.

Presedintele Romaniei transmite condoleante natiunii franceze. Klaus Iohannis: Sunt profund intristat de decesul lui Jacques Chirac, un veritabil prieten al tarii noastre

Klaus Iohannis a transmis, joi, regretele sale vizavi de moartea fostului presedinte francez Jacques Chirac, pe care il considera un mare conducator si un adevarat om de stat, un veritabil prieten al tarii.

intalnire Klaus Iohannis - Igor Dodon, la ONU. Ce au discutat cei doi presedinti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o scurta intrevedere cu omologul sau de la Chisinau, Igor Dodon, in marja participarii la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, subliniind ca drumul european al Republicii Moldova este singura optiune de natura sa aduca prosperitate cetatenilor sai.

Igor Dodon si Klaus Iohannis s-au revazut la New York: Relatiile cu statul vecin constituie o prioritate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o intrevedere cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, in cadrul Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU), ce se desfasoara la New York.

Klaus Iohannis i-a transmis lui Igor Dodon ca drumul european este singura optiune prospera pentru Republica Moldova. Romania, direct interesata de evolutia conflictului din Transnistria

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, omologului sau moldovean, Igor Dodon, ca drumul european al Republicii Moldova este singura optiune care poate aduce prosperitate cetatenilor de peste Prut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )