Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, subiectul unei intrebari de 16.000 de euro la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, subiectul unei intrebari de 16.000 de euro la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari la editia din Germania a emisiunii Vrei sa fii milionar?. Cand a ajuns la pragul de 16. 000 de euro, concurentul a trebuit sa. continuă pe B1

Klaus Iohannis i-a adus 32.000 de euro unui neamt la emisiunea Vrei sa fii milionar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari din emisiunea Vrei sa fii milionar a postului german de televiziune RTL. insa, concurentul nu a stiut raspunsul la intrebarea care-l viza pe Iohannis, alegand sa intrebe publicul.

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Klaus Iohannis: Recuperarea prejudiciilor este obligatorie/ Gradul de recuperare de catre Ministerul Finantelor de 10% este inacceptabil

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in cadrul discursului sustinut la bilantul DNA, ca recuperarea prejudiciului este obligatorie si ca aceasta reflecta eficienta luptei anticouptie, descurajand fenomenul. Presedintele Iohannis a precizat si ca gradul de recuperare si executare a prejudiciilor de catre Ministerul Finantelor, de 10%, este inacceptabil.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, primit cu paine, sare si vin moldovenesc la Chisinau

Klaus Iohannis a ajuns marti la Chisinau, fiind intampinat la aeroport de omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis a fost primit cu paine, sare si vin moldovenesc, iar la ressdinta de stat a presedintelui Republicii Moldova a fost primit pe acordurile imnului Desteapta-te, romane, interpretat de o fanfara. Iohannis a avut apoi o intrevedere tete-a-tete cu Timofti, cei doi urmand sa sustina declaratii comune de presa dupa intrevedere.

Klaus Iohannis efectueaza prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte

Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, prima vizita oficiala de la preluarea mandatului la Palatul Cotroceni. Iohannis se va intalni cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cu noul premier Chiril Gaburici si va discuta si cu liderii principalelor partide.

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Politia din Chisinau a declansat o alerta cu bomba la doua banci din Chisinau, dupa ce a primit un apel de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Klaus Iohannis: Integrarea europeana inseamna un viitor prosper pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns marti in Republica Moldova, in cadrul primei vizite oficiale in calitate de sef al statului roman. Vizita a debutat, marti, cu o intrevedere cu omologul moldovean, Nicolae.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu omologul sau de la Chisinau: ii asigur pe cetatenii moldoveni ca Romania va sprijini Moldova pe drumul sau european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa o intalnire avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania va sprijini Republica Moldova in parcursul sau european care, in opinia sa,.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu omologul sau de la Chisinau: ii asigur pe cetatenii moldoveni ca Romania va sprijini Moldova pe drumul sau european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa o intalnire avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania va sprijini Republica Moldova in parcursul sau european care, in opinia sa,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )