Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis efectueaza prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis efectueaza prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte

Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, prima vizita oficiala de la preluarea mandatului la Palatul Cotroceni. Iohannis se va intalni cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cu noul premier Chiril Gaburici si va discuta si cu liderii principalelor partide. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Chisinau: Romania si Moldova, o relatie unica in UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, inainte de plecarea in vizita oficiala pe care o efectueaza in Chisinau, afirmand ca relatia pe care tara noastra o are cu Republica Moldova est una unica.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Chisinau: Romania si Moldova, o relatie unica in UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, inainte de plecarea in vizita oficiala pe care o efectueaza in Chisinau, afirmand ca relatia pe care tara noastra o are cu Republica Moldova est una unica.

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe.

UPDATE: Alerte false cu bomba la patru banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

45: O noua alerta cu bomba a fost inregistrata la o alta filiala a Bancii de Economii, situata pe strada Columna din Chisinau, in timp ce verificarile continua la sediul central al bancii, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax. O dubla alerta cu bomba s-a inregistrat marti dimineata la Chisinau, cu doar cateva ore inainte de sosirea presedintelui roman Klaus Iohannis intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit politiei moldovene, citate de Unimedia, alerta a fost declansata de un apel telefonic in jurul orei 9. Paznicii de la doua banci comerciale au fost anuntati telefonic ca sediile sunt minate.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Politia din Chisinau a declansat o alerta cu bomba la doua banci din Chisinau, dupa ce a primit un apel de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie a. c. , la invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )