Libnet.ro
UNICEF

09:31

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Politia din Chisinau a declansat o alerta cu bomba la doua banci din Chisinau, dupa ce a primit un apel de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

UPDATE: Alerte false cu bomba la patru banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

45: O noua alerta cu bomba a fost inregistrata la o alta filiala a Bancii de Economii, situata pe strada Columna din Chisinau, in timp ce verificarile continua la sediul central al bancii, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax. O dubla alerta cu bomba s-a inregistrat marti dimineata la Chisinau, cu doar cateva ore inainte de sosirea presedintelui roman Klaus Iohannis intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit politiei moldovene, citate de Unimedia, alerta a fost declansata de un apel telefonic in jurul orei 9. Paznicii de la doua banci comerciale au fost anuntati telefonic ca sediile sunt minate.

Alerta cu bomba la doua banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

O alerta cu bomba a fost declansata la doua banci din Chisinau, a anuntat politia in urma unui apel primit de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Patru alerte cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Iohannis

ACTUALIZARE 11:30 Alerta cu bomba la alte doua filiale bancare din Chisinau inca doua alerte cu bomba au fost anuntate la doua banci comerciale din Chisinau, dupa ce doua alarme anterioare s-au dovedit a fi false.

UPDATE. VIDEO. Alertele cu bomba FALSE, la Chisinau, inainte de vizita lui Iohanis

Alerta cu bomba la Chisinau la doua banci, informeaza B1TV. Sediile bancilor comerciale au fost evacuate de catre autoritati.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Chisinau: Romania si Moldova, o relatie unica in UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, inainte de plecarea in vizita oficiala pe care o efectueaza in Chisinau, afirmand ca relatia pe care tara noastra o are cu Republica Moldova est una unica.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Chisinau: Romania si Moldova, o relatie unica in UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, inainte de plecarea in vizita oficiala pe care o efectueaza in Chisinau, afirmand ca relatia pe care tara noastra o are cu Republica Moldova est una unica.

Klaus Iohannis efectueaza prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte

Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, prima vizita oficiala de la preluarea mandatului la Palatul Cotroceni. Iohannis se va intalni cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cu noul premier Chiril Gaburici si va discuta si cu liderii principalelor partide.

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe.

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )