Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat. continuă pe Hotnews

Timofti vrea mai multe investitii romanesti in Republica Moldova

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat, marti, la Chisinau, ca i-a spus omologului sau Klaus Iohannis ca doreste mai multe investitii romanesti in Republica Moldova, inclusiv in domeniul audiovizual, informeaza Mediafax.

Timofti vrea mai multe investitii romanesti in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat astazi ca a discutat cu omologul sau din Romania, Klaus Iohannis, despre atragerea posturilor de televiziune si de radio romanesti in tara vecina.

FOTO Presedintele Nicolae Timofti a participat la Marsul Demnitatii din Kiev

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat ieri, 22 februarie a. c. , la Kiev, la Marsul Demnitatii.

Petro Porosenko l-a invitat pe Nicolae Timofti sa participe la Marsul Demnitatii

La Marsul Demnitatii de la Kiev, organizat cu ocazia unui an de la evenimentele de pe Maidan, va participa si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Mai multe banci mari sunt investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Mai multe banci mari, printre care HSBC, Societe Generale, Barclays, JP Morgan si Deutsche Bank, sunt investigate in Statele Unite ale Americii pentru manipularea preturilor metalelor pretioase, relateaza Bloomberg si Financial Times, citate de Mediafax. Alte banci vizate de ancheta autoritatilor americane sunt Credit Suisse, UBS, Goldman Sachs, Bank of Nova Scotia si Standard Bank. HSBC Holdings a anuntat ca autoritatile americane au cerut bancii mai multe documente legate de tranzactiile cu metale pretioase, cum ar fi aurul si argintul. Reprezentantii celei mai mari banci din Europa au precizat ca institutia coopereaza cu Departamentul american de Justitie in aceasta investigatie.

Teroristii au facut o amenintare care alarmeaza intreg Occidentul. Atentatele vizeaza mai multe mall-uri foarte aglomerate

Autoritatile din mai multe tari sunt in alerta dupa ce gruparea terorista somaleza Al-Sabaab a amenintat cu atentate in cele mai mari malluri din Occident. intr-un mesaj video, gruparea islamista afiliata.

John McCain deplange Ucraina: Mi-e rusine cu tara mea, cu Obama, cu mine. Puteam face mai multe pentru acesti oameni

Senatorul american John McCain a adeclarat ca SUA au gestionat prost conflictul dintre Rusia si Ucraina, reprosandu-si ca nu a facut mai multe pentru ucraineni. Mi-e rusine cu tara mea, mi-e rusine cu pr.

Robert Cazanciuc: Este nevoie reala de un miliard de euro pentru a construi mai multe penitenciare

Nu mai sunt locuri in puscarii. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, considera ca ar fi nevoie de un miliard de euro, pentru a construi mai multe penitenciare. in acest moment, deficitul este de 11. 000 de.

Pacientul roman nu isi va mai gasi medicamentele necesare

Pretul real al medicamentelor in tara noastra este cu 29% sub cel afisat in catalogul national al preturilor CANAMED), iar noi scaderi de preturi vor determina o crestere a comertului intracomunitar in detrimentul pacientului roman, care nu isi va mai gasi medicamentele necesare, sustine Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )