Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis va sublinia ca recastigarea increderii populatiei in viabilitatea UE este esentiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va sublinia ca recastigarea increderii populatiei in viabilitatea UE este esentiala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va transmite un mesaj clar privind necesitatea unitatii si solidaritatii Uniunii Europene, precum si convingerea ca numai printr-o actiune comuna si in spiritul valorilor europene, Uniunea va putea depasi si raspunde cel mai bine provocarilor actuale la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles maine si poimaine, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania pledeaza pentru regandirea proiectului UE. Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles: Recastigarea increderii populatiei in viabilitatea Uniunii, esentiala

Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles. Principalul subiect de pe agenda Consiliului European va viza discutarea rezultatelor.

Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija.

Se cuvine sa iubim si sa respectam tot ceea ce reprezinta acesta si sa transmitem si generatiilor viitoare sentimente nobile. Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului

Cu ocazia Zilei Nationale a Drapelului, sarbatorita pe 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca aceastra zi reprezinta una dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii.

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache pentru profesionalismul si competenta manifestate

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, acum ambasador la Londra, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )