Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, taxat dur de Calin Popescu Tariceanu: Face un joc de politica interna care nu are nicio legatura cu mandatul sau sau cu interesele romanilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, taxat dur de Calin Popescu Tariceanu: Face un joc de politica interna care nu are nicio legatura cu mandatul sau sau cu interesele romanilor

Calin Popescu Tariceanu a facut o declaratie in care il taxeaza pe Iohannis pentru ca si-a abandonat rolul sau de garant al Constitutiei si de mediator si s-atransformat intr-un fel de lider. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, primit cu huiduieli la Brasov: Protestatarii au fost legitimati de jandarmi (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a avut parte de o primire ostila la Brasov. Oamenii l-au huiduit, apoi l-au intampinat cu un sicriu si o cruce. Protestul a avut loc la mitingul ALDE de la Brasov, unde a fost organizat .

Tariceanu: Daca presedintele vrea sarbatorirea Revolutiei in mai pentru ca stie sigur ca nu va mai fi in functie in decembrie?

Klaus Iohannis va declara anul 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc pe 20 mai, la Palatul Cotroceni. Calin Popescu Tariceanu sustine ca seful st.

De ce comemoreaza Klaus Iohannis Revolutia din decembrie 1989 in luna mai. Reactia lui Tariceanu

Klaus Iohannis va declara anul 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni la Palatul Cotroceni, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia.

Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis PSD-ului in scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministri, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu.

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Ce va face premierul Dancila

Zile decisive in razboiul PSD-Klaus Iohannis. Premierul Viorica Dancila asteapta saptamana viitoare sa afle de ce Presedintele a respins propunerile de ministri. Premierul a anuntat ca il va suna pe.

Iohannis, mesaj pentru partenerii internationali: Voi face tot ce sta in puterea mea pentru a promova internationalizarea educatiei ca punte intre societatile noastre

Voi face tot ce sta in puterea mea pentru a promova internationalizarea educatiei ca punte intre societati, a transmis Klaus Iohannis, cu ocazia celei de-a VII-a Conferinte a Rectorilor si a Forumului.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )