Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis trimite la CCR prima dintre Legile Justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis trimite la CCR prima dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Ioahnnis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Ziare. com . continuă pe Wall-Street Ro

CCR l-a ignorat pe Iohannis: va analiza una dintre legile Justitiei pe 30 mai, desi presedintele a cerut Curtii sa astepte verdictul Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 30 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, au precizat, vineri, pentru Agerpres, oficiali ai CCR. Seful statului facuse un apel la judecatorii CCR sa astepte mai intai verdictul Comisie de la Venetia, apoi sa se pronunte.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Dragnea ii mai da o palma lui Iohannis, in scandalul legat de legile justitiei: Mi s-a parut exagerat ca i-a spus Curtii sa nu decida acum, ci sa mai astepte (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a trimis intregul pachet privind legile justitiei la Curtea Constitutionala CCR), cerandu-le judecatorilor sa.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

CCR ii raspunde lui Iohannis: Judecata, pe 30 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca va judeca pe 30 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la una dintre Legile Justitiei, informeaza Agerpres. Vineri, Iohannis a atacat la CCR Legea.

Dan Barna (USR): Demersul lui Iohannis confirma ca modificarile la legile justitiei sunt toxice. Mai exista o sansa ca justitia sa nu devina breloc la cheremul lui Dragnea si altor condamnati penali

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri ca demersul presedintelui Klaus Iohannis de a contesta la CCR legile justitiei confirma ca actiunile PSD sunt toxice si reprezinta un atac la adresa statului de drept.

Klaus Iohannis sesizeaza la CCR Legea ORGANIZARII JUDICIARE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca trimite intreg.

Iohannis: Sesizez Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei si trimit intreg pachetul la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei si, in paralel, sesizeaza Comisia de la Venetia. De-a lungul timpului, PSD si ALDE.

Iohannis: Sesizez Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei si trimit intreg pachetul la CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei si, in paralel, sesizeaza Comisia de la Venetia. De-a lungul timpului, PSD si ALDE.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la o rescriere din mers a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca trimite la Curtea Curtea Constitutionala intregul pachet al Legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )