Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis in vizita la Cluj: participa la dezbaterea cu tema Uniunea Europeana intre dezintegrare si reformare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis in vizita la Cluj: participa la dezbaterea cu tema Uniunea Europeana intre dezintegrare si reformare

Presedintele Romaniei, Klaus Johannis, este prezent la Cluj-Napoca, la dezbaterea despre Uniunea Europeana si contributia Romaniei la consolidarea constructiei europene. Evenimentul are loc la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Foarte multe tari si-au redus bugetul pentru aparare, crezand ca dupa ce Uniunea Sovietica a incetat sa existe, lucrurile pe glob se linistesc. Este o eroare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca abordarea presedintelui ales al Statelor Unite privind cresterea contributiei statelor membre NATO pentru aparare este similara cu pozitia abordata de Romania.

Presedintele Klaus Iohannis a promovat legea care interzice risipa alimentara

Legea privind reducerea ripisei alimentare, care prevede vanzarea la pret redus sau donarea unor produse aflate la limita datei de expirare pentru consum a fost promulgata astazi de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care tichetele de masa vor putea creste pana la valoarea de 15 lei

Legea privind modificarea valorii tichetelor de masa, prin care acestea vor putea ajunge la suma de maximum 15 lei, fata de 9,57 lei, cat este in prezent, a fost promulgata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis.

Doi ani de la alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte. Realizari si momente dificile

Presedintele Klaus Iohannis implineste, miercuri, doi ani de la castigarea alegerilor prezidentiale din 2014, cand l-a invins pe fostul premier Victor Ponta. Dupa un prim an in care seful statului a evitat sa se pronunte asupra evolutiei partidelor politice, Iohannis si-a schimbat discursul cerand tot mai mult reformarea actorilor politici.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Cererea va fi discutata pe 14 decembrie

UPDATE:Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 14 decembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind eliminarea unor taxe si tarife. Presedintele Klaus Iohannis a.

Radu Banciu, despre mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa alegerile din Republica Moldova: Aici e un pic de amestec in treburile interne. Iohannis nu are absolut niciun drept sa-i dea lectii lui Igor Dodon (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si despre mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis si Guvernul Romaniei recunosc rezultatul votului din Republica Moldova. Iohannis: Am luat act de votul exprimat de cetateni / E necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau

Klaus Iohannis afirma intr-un comunicat de presa ca a luat act de votul exprimat de cetatenii Republicii Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si spune ca este necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau. Este prima recunoastere de la cel mai inalt nivel a rezultatului alegerilor prezidentiale din Moldova, in ciuda faptului ca Maia Sandu, clasata pe locul doi, a anuntat ca va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala. UPDATE: Guvernul Romaniei arata, intr-un comunicat, ca isi exprima speranta ca institutiile fundamentale din Republica Moldova vor colabora pentru asigurarea stabilitatii politice a tarii, pentru continuarea agendei de reforme si a procesului de modernizare, menite sa sutina parcursul european al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la zona euro: Ne aflam intr-un non-stadiu. Termenul de 2019 nu este unul realist si realizabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in ceea ce piveste aderarea la zona euro, Romania se afla intr-un non-stadiu, iar termenul de 2019 nu este unul realist si realizabil,.

Klaus Iohannis: Romania nu este o tara care vrea sa cucereasca Moldova sau sa o ocupe. Vrea sa intinda o mana Moldovei si sa o ajute pe calea pro-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania isi doreste sa sprijine in continuare dezvoltarea Republicii Moldova la nivel institutional si in privinta reducerii dependentei en.

1 iunie va fi zi libera: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Copilului este declarata sarbatoare legala

Legea prin care ziua de 1 iunie este declarata sarbatoare legala a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro. Astfel Ziua Copilului va deveni zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )