Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu, despre mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa alegerile din Republica Moldova: Aici e un pic de amestec in treburile interne. Iohannis nu are absolut niciun drept sa-i dea lectii lui Igor Dodon (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa alegerile din Republica Moldova: Aici e un pic de amestec in treburile interne. Iohannis nu are absolut niciun drept sa-i dea lectii lui Igor Dodon (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si despre mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe B1

Radu Banciu, despre castigarea alegerilor in Moldova si Bulgaria de pro-rusi: Oamenii ceea ce vad in farfurie asta si considera ca este si realitatea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele alegerilor prezidentiale din Bulgaria si Republica Moldova, unde candidatii considerati apropriati.

Prima reactia a lui Klaus Iohannis dupa alegerea lui Igor Dodon

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Igor Dodon sa respecte atributiile Constitutiei si sa sustina in continuare parcursul european al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis: Noul Presedinte al Republicii Moldova sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau. Singurul drum care poate oferi prosperitate tarii, implicarea factorilor politici si institutionali in consolidarea reformelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni, printr-un comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, ca a luat act de votul exprimat de cetatenii Republicii Moldova in turul al doilea al.

Klaus Iohannis si Guvernul Romaniei recunosc rezultatul votului din Republica Moldova. Iohannis: Am luat act de votul exprimat de cetateni / E necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau

Klaus Iohannis afirma intr-un comunicat de presa ca a luat act de votul exprimat de cetatenii Republicii Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si spune ca este necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau. Este prima recunoastere de la cel mai inalt nivel a rezultatului alegerilor prezidentiale din Moldova, in ciuda faptului ca Maia Sandu, clasata pe locul doi, a anuntat ca va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala. UPDATE: Guvernul Romaniei arata, intr-un comunicat, ca isi exprima speranta ca institutiile fundamentale din Republica Moldova vor colabora pentru asigurarea stabilitatii politice a tarii, pentru continuarea agendei de reforme si a procesului de modernizare, menite sa sutina parcursul european al Republicii Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis, asteptat joi la Cluj. Va lua parte la o dezbatere despre UE, intre dezintegrare si informare

Presedintele Romaniei, Klaus Johannis, este asteptat joi, 17 noiembrie, la Cluj, ca participant la o dezbatere despre Uniunea Europeana si contributia Romaniei la consolidarea constructiei europene. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )