Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Klaus Iohannis a promovat legea care interzice risipa alimentara

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis a promovat legea care interzice risipa alimentara

Legea privind reducerea ripisei alimentare, care prevede vanzarea la pret redus sau donarea unor produse aflate la limita datei de expirare pentru consum a fost promulgata astazi de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

1 iunie va fi zi libera: Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Copilului este declarata sarbatoare legala

Legea prin care ziua de 1 iunie este declarata sarbatoare legala a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro. Astfel Ziua Copilului va deveni zi.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Cererea va fi discutata pe 14 decembrie

UPDATE:Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 14 decembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind eliminarea unor taxe si tarife. Presedintele Klaus Iohannis a.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care tichetele de masa vor putea creste pana la valoarea de 15 lei

Legea privind modificarea valorii tichetelor de masa, prin care acestea vor putea ajunge la suma de maximum 15 lei, fata de 9,57 lei, cat este in prezent, a fost promulgata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis.

SURSE Klaus Iohannis va respinge legea PSD care elimina cele 102 taxe nefiscale

Presedintele Klaus Iohannis se va pronunta, astazi, pe legea initiata de PSD, prin care se elimina 102 taxe nefiscale. Potrivit Constitutiei, seful statului are la dispozitie 20 de zile din momentul adoptarii de catre Parlament pentru a lua o decizie in privinta unei legi.

Presedintele Klaus Iohannis, asteptat joi la Cluj. Va lua parte la o dezbatere despre UE, intre dezintegrare si informare

Presedintele Romaniei, Klaus Johannis, este asteptat joi, 17 noiembrie, la Cluj, ca participant la o dezbatere despre Uniunea Europeana si contributia Romaniei la consolidarea constructiei europene. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Klaus Iohannis contesta la CCR taierile de taxe

Presedintele Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea care prevede eliminarea a peste 100 de taxe, lege care a fost votata luna trecuta.

Iohannis a promulgat legea care permite ca imobilele confiscate sa fie date in administrare autoritatilor si institutiilor publice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care permite ca bunurile confiscate aflate in proprietatea privata a statului sa poata fi oferite, cu titlu gratuit, in administrarea autoritatilor si institutiilor publice, in functie de necesitati, prin hotarare a Guvernului.

Legea care permite statului sa ofere gratuit imobile confiscate in administrarea institutiilor publice a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care permite ca bunurile confiscate aflate in proprietatea privata a statului sa poata fi oferite, cu titlu gratuit, in administrarea autoritatilor si institutiilor publice, in functie de necesitati,.

Klaus Iohannis, despre faptul ca trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Pe aceasta lege s-a lucrat pe repede inainte. Am considerat ca unele lucruri nu au fost suficient de bine clarificate(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, la Palatul Cotroceni, despre faptul ca a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea prin care sunt eliminate peste o suta de taxe. Seful.

Klaus Iohannis a contestat, la CCR, legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. Legea va ajunge pe masa judecatorilor constitutionali

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa anunte, marti, daca promulga sau nu Legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului anuntase anterior ca daca acest act normativ nu ar fi cuprins si desfiintarea taxei radio-tv, ar fi promulgat documentul fara sa stea pe ganduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )