Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, in vizita neoficiala la Neptun: Presedintele a mers la vila de protocol din statiune

B1 B1,
Klaus Iohannis, in vizita neoficiala la Neptun: Presedintele a mers la vila de protocol din statiune

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, potrivit unor surse locale citate de Mediafax. Aceasta este prima vizita pe care presedintele Klaus. continuă pe B1

Surse: Klaus Iohannis, in vizita pe litoral

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, in Constanta, unde efectueaza o vizita neoficiala in Neptun, potrivit unor surse, citate de ziuaconstanta. ro.

Ministrul german al Apararii face joi o vizita la Bucuresti: Ursula von der Leyen se va intalni cu Klaus Iohannis si Mircea Dusa

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, va face joi o vizita la Bucuresti. Oficialul german se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, la ora 12. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Pe cine a numit Klaus Iohannis consilier de stat pe Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o luni pe Diana Loreta Paun in functia de consilier de stat la Departamentul Sanatate Publica. Diana Loredana Paun a fost manager al Institutului National de Endocrinologie C. Parhon.

Klaus Iohannis se afla la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, el aflandu-se pentru prima data pe litoralul romanesc dupa ce a devenit sef al statului, scrie Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 3 iunie, pe litoral. Este prima vizita pe care presedintele statului o face la malul marii, in calitate de presedinte.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Klaus Iohannis, invitat de printul Charles in vizita in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit duminica, la Palatul Cotroceni, pe Alteta sa Regala, printut Charles. La finalul intalnirii, seful statului a primit o invitatie din partea printului Charles de a vizita.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: Este un om care pretuieste Romania si ne promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat duminica, dupa vizita Printului Charles la Palatul Cotroceni, ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Vrancea a domnului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )